影視娛樂

跳至

首頁
12345...34

尾頁

珍珠宮

引用:Quote:AGa1111 發表於 14-4-3 22:21 我會當

原帖由 SandyKL 於 14-04-03 發表
呢種心態值得欣賞。
其實我覺得整容無問題,就算楊怡我睇極都唔覺有問題

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

李多海個樣真係唔同晒, 我鐘意佢大話妹時的樣子至於李東旭, 睇佢做劇我麻麻, 但睇完Running Man, 他玩得投入, 尤其他在越南站狂食, 真係幾好笑, 又覺得他幾可愛!

伯爵府

回覆:《Hotel King》李東旭李多海《My Girl》8年後,再次合作

會睇,東旭多海我都好鍾意

SandyKL  齊齊睇。  發表於 14-4-4 21:41

琥珀宮

AGa1111 發表於 14-4-4 18:49
其實我覺得整容無問題,就算楊怡我睇極都唔覺有問題

你仲大度。楊怡個鼻有點過頭了,如能減去少少貪高就更

理想。我最欣賞森美的人工美化,佢整得一點都不貪心,將面上

五觀所缺的洽如其份地製造出來。

琥珀宮

mickeyeva 發表於 14-4-4 19:35
李多海個樣真係唔同晒, 我鐘意佢大話妹時的樣子至於李東旭, 睇佢做劇我麻麻, 但睇完Runnin ...
我都鍾意佢大話妹時期,對我嚟講夠可愛,但我覺得李多海係一個

進取藝人,當年張曼玉有一對犬齒,望上去可愛,但佢決心脫去令

佢望上去可愛而孩子氣的犬齒,因為想係影視圈中俾人較成熟感,

角色不受限制,佢呢顆對事業的犧牲與熱誠的心,令我好感動。

李多海睇佢接劇嘅方向,有點似當年的張曼玉,大有野心,《My

Girl》之後,佢肯接演單親寡婦、貪慕虛名基層女,角色多樣化。

所以雖然佢俾我感覺整容整過份咗,但仍然打從心底欣賞佢。

不過今次純因個故事幾對眼,所以計劃追。

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:《Hotel King》李東旭李多海《My Girl》8年後,再次合作

睇個故事好似唔錯,等急診完哂我就開埋呢套。即係又要繼續煲4線

我仲等緊車大叔,OSKA同埋姜志煖,下一檔變返哂係大叔既世界

SandyKL  實在太多好劇,睇都睇唔切。  發表於 14-4-5 00:33

琥珀宮

goo_littlebb 發表於 14-4-4 22:52
睇個故事好似唔錯,等急診完哂我就開埋呢套。即係又要繼續煲4線

我仲等緊車大叔,OSKA同 ...
我睇今年劇,嚟梗4月14日KBS2姜至奐有齣《Big Man》,已有劇照:

與我認為頗多香港女觀眾受落的崔丹尼爾合演,崔演雙面商人,似乎

係奸的。

伯爵府

Wait and look this one only in this season

子爵府

evaken 發表於 14-4-3 22:40
我睇東旭的,睇完女人的香氣,被迷倒

我都係!!

琥珀宮

睇咗第1集,一開場就睇到我又嬲又傷心,似乎齣劇好沉重,直

至李多海出場。

佢一出場,就有《My Girl》女主角回歸感覺,但睇落去應該唔

係表面13點嘅女人,係一個聰明女。

暫時唔覺得係一齣愛情劇,有計謀之類。等第2集。

珍珠宮

引用:睇咗第1集,一開場就睇到我又嬲又傷心,似

原帖由 SandyKL 於 14-04-06 發表
睇咗第1集,一開場就睇到我又嬲又傷心,似乎齣劇好沉重,直

至李多海出場。
第一集好沉重,睇完好攰希望之後會輕鬆啲

大宅

會追呀

禁止訪問

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

會睇,不過起碼播到一大半先,唔想好似星星咁等

伯爵府

最尾鬥智嗰度好睇,我最喜歡睇呢d

伯爵府

李多海整得過左火位,眼同鼻都我最鍾意都係推奴個樣,好清秀

子爵府

李多海的面真的很人工化,有點受不了

evaken  X2  發表於 14-4-8 12:20
平平安安,開開心心
凡事不強求,活得開心

琥珀宮

ilove3334 發表於 14-4-6 21:28
睇左一集,李多海身材仍然好fit,但個樣就整唔係問題,整到唔自然就真係可惜,我由green rose開始鐘 ...
佢依家個樣唔係整容整出問題,係有點殘相,呢個問題出現係

大部份掛上3字頭嘅韓國女藝人面上。李多海1984年4月19日

出生,理論上唔應該出現呢種早來的殘相,可惜!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 環保接龍勳章

我都捧李多海場 但想做多幾集先, 費事一開始就要個個星期等

琥珀宮

lovablebaby 發表於 14-4-6 22:28
最尾鬥智嗰度好睇,我最喜歡睇呢d
睇預告,所有關於會長之古怪事,都係亞莫內一手造成,佢真快手,

有神偷劇嘅感覺。

首頁
12345...34

尾頁

跳至