自由報料

跳至

首頁
12345...12

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我想要 Exel format,係咪有齊十二個月?我想加囝囝 d 相落去得嗎

[email protected]

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都想要呀 可唔可以比埋我??? Tks
[url][/url]

大宅

請問有沒有2008年的Excel年曆?

我都想要 excel format,己 PM 電郵給你。謝謝!

大宅

原文章由 銘銘媽 於 07-9-6 15:23 發表
咁多位 PM 咗我既靚媽咪,
我已經 SEND 哂俾你地啦, 你地 CHECK 吓啦, 如果未收到, 請話俾我知, 可能漏咗, 我會再 SEND 過.

銘銘媽,

我都想要呀, 我PM左 email address比你, 唔該晒

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Hi I have your keroro calendar 2008. please pm to me the excel format. Thanks for help.

原文章由 銘銘媽 於 07-9-6 14:11 發表
你地要 exel format 定係 jpg format 呀??

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 銘銘媽 於 07-9-6 13:45 發表
我之前整咗個 keroro 既, 不過唔知你可可以加埋你仔既行事曆落去喎.

如果你真係要, pm 留你 email 俾我呀, 我 send 俾你.

銘銘媽:

Please check PM, thanks.

fly

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

俾咗email add 我既靚媽媽, 我已經 send 哂出去, 如果未收到的話, 可能我漏咗, 或者係你地個 email 錯咗, 因為我收到有d 係錯誤既 email 回覆, 以上兩者, 麻煩都再俾多次個 email add 我呀. 唔該.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

BK 係 SEND 唔到 EXEL FORMAT 既, 你要俾個 EMAIL ADD 我, 我用 EMAIL SEND 俾你既.
原文章由 KwanKwanMammy 於 07-9-7 11:06 發表
Hi I have your keroro calendar 2008. please pm to me the excel format. Thanks for help.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

當然齊哂 12 個月啦. 我已經 SEND 咗俾你, 你 CHECK 吓啦.
原文章由 kitwong 於 07-9-7 01:07 發表
我想要 Exel format,係咪有齊十二個月?我想加囝囝 d 相落去得嗎

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 銘銘媽 於 07-9-7 11:21 發表
BK 係 SEND 唔到 EXEL FORMAT 既, 你要俾個 EMAIL ADD 我, 我用 EMAIL SEND 俾你既.

my email address :

Thanks.

伯爵府

銘銘媽

我都想要呀, 麻煩你 send 比我吖

想問下除左 keroro, 會唔會有 kitty 呀? 希望唔會麻煩到你啦

pls. check pm la:mrgreen:

原文章由 銘銘媽 於 07-9-7 11:22 發表
當然齊哂 12 個月啦. 我已經 SEND 咗俾你, 你 CHECK 吓啦.

洋房

我想要, 麻煩你
我要excel file

男爵府

Sorry, I did not receive yet. Can you send to the following email address. Thanks.

原文章由 銘銘媽 於 07-9-7 11:22 發表

大宅

原文章由 銘銘媽 於 07-9-7 11:18 發表
俾咗email add 我既靚媽媽, 我已經 send 哂出去, 如果未收到的話, 可能我漏咗, 或者係你地個 email 錯咗, 因為我收到有d 係錯誤既 email 回覆, 以上兩者, 麻煩都再俾多次個 email add 我呀. 唔該. ...

我收到了, 謝謝!

大宅

虎到金來勳章

原文章由 銘銘媽 於 07-9-7 11:21 發表

Hello 銘銘媽,

我都想要呀 ~
請問可否 pm 給的呢.
thanks.

男爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

mrsanthony, ottomum, abc-mama,

我已經 send 咗俾你地啦, 你地 check 吓啦.

大宅

好媽媽勳章

銘銘媽

please check pm

原文章由 銘銘媽 於 07-9-6 14:37 發表
各位媽咪, 如果想要 exel format 就要留 email 俾我, 因為呢度 send 唔到 exel format 既 file 既.
如果要 jpg format, 就可以去 http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1108135 就可以 download 既啦. ...

伯爵府

原文章由 銘銘媽 於 07-9-6 13:45 發表
我之前整咗個 keroro 既, 不過唔知你可可以加埋你仔既行事曆落去喎.

如果你真係要, pm 留你 email 俾我呀, 我 send 俾你.

HI, 銘銘媽,

好耐無talk呀.....請email給我, 謝謝你.

別墅

[quote]原文章由 mrsanthony 於 07-9-7 16:59 發表

Hello 銘銘媽,

我都想要呀 ~
請問可否 pm 給的呢.
thanks.

大宅

銘銘媽

我都想要,麻煩你 send 比我.

Thanks........

首頁
12345...12

尾頁

跳至