跳至

首頁

尾頁

男爵府

九龍灣德福2期有間叫popi..都做緊3折.......大家可以去睇下

子爵府

藏寶庫成條街有4檔都係佢.
佢真係發!
原文章由 deniselau 於 07-10-5 18:37 發表
我今日特登放半日假去幫bb換季, 嘩, 呢間藏寶閣真係好多款式, 我一揀就揀左2粒鐘, 買咗4 sets 衫/裙, 重有一條單褲, 一條裙再加兩條hairband........,埋單吾駛500元

我淨係係ZARA 買件普通T-Shi ...

別墅

原文章由 tpmak 於 07-10-6 00:30 發表
藏寶庫成條街有4檔都係佢.
佢真係發!

係街檔定鋪頭呀???

複式洋房

昨天行花園街,原本想去藏寶x, 但無意中發現了一檔近街頭(旺角方向)五六個檔位附近, 他們的衫同藏寶x的差不多,但很平,我買了很多給bb換季。

大宅

花園街賣衫有兩段,請問近旺角定太子呀?如面向太子應該係邊段既街頭,街中間或街尾呢?因我好想去,但一定要帶埋BB,所以無太多時間找,麻煩大家可唔可以比個詳細D既位置我呀?
唔該哂! ..............

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我通常响弼街開始行 (即係花園街中間), 面向彌敦道方向, 左邊(即後段, 往旺角方向)第一檔有好多長夾衣, 十零廿蚊件, 細心搵都會有正嘢... (不少disney & carter款)

逛完呢檔會轉返去頭段 (往太子方向), 行到中間右邊有一檔大大個牌5蚊/6蚊/8蚊件, 呢檔就係藏寶閣O既街檔, 佢响車仔仲有掛住樓上舖個地址 (查實就係佢斜對面O既樓上咋)...

今日我去咗赤柱掃貨, 長袖body $100/3, 長袖tee $40/2

大宅

原文章由 小倩 於 07-10-7 21:43 發表
我通常响弼街開始行 (即係花園街中間), 面向彌敦道方向, 左邊(即後段, 往旺角方向)第一檔有好多長夾衣, 十零廿蚊件, 細心搵都會有正嘢... (不少disney & carter款)

逛完呢檔會轉返去頭段 (往太子方向), 行到中間右 ...

唔該小倩 !細佬張相戴咗帽,係咪哥哥生日呀!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 kelyung 於 07-10-8 09:57 發表

細佬張相戴咗帽,係咪哥哥生日呀!

Bingo :mrgreen:

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

琴日無啦啦又用0左千幾蚊~~
話說係青衣城des petits 度見到個帽好靚,
雖然要成百二蚊, 但係出面好難找到,
於時忍痛買0左, 點知到收銀度無啦啦被說入會,
用0左一千三百伍十蚊買現金卷,到俾錢時先識心痛,
當時幾想話唔入呀, 點知個c6填晒資料俾人~~:-( :-(

王國長老

原文章由 ankle 於 07-10-8 12:15 發表
用0左一千三百伍十蚊買現金卷,到俾錢時先識心痛,
當時幾想話唔入呀, 點知個c6填晒資料俾人~~:-( :-(

c6俾$$$咋?

侯爵府

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 親子達人勳章 畀面勳章

係c6俾錢, 不過我地聯名戶口, 邊個出都係一樣~~:cry:

大宅

請問有冇人知花園街檔口開幾多點呀?

複式洋房

原文章由 kelyung 於 07-10-9 11:17 發表
請問有冇人知花園街檔口開幾多點呀?

我試過差唔多十一點後,不過唔知依家有冇早d,希望可以幫到你啦

首頁

尾頁

跳至