自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

引用:who is 葉璇

原帖由 Sallyb1a 於 14-05-20 發表
who is 葉璇???
過氣女星

男爵府

玩具勳章 畀面勳章

回覆:葉璇老豆到底係咩人黎嫁?(不喜勿進)

一定係男人

水晶宮

以前係tvb,其實新人中佢算幾識做戲,無耐⋯

BBJOJO  晤覺  發表於 14-5-20 10:16
少奶奶的身份,丫頭的命...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

jodylulu 發表於 14-5-20 09:47
過氣女星

Thanks! 完全無印象添...

幫唔到樓主手啦....

水晶宮

引用:以前係tvb,其實新人中佢算幾識做戲,無耐

原帖由 54heima 於 14-05-20 發表
以前係tvb,其實新人中佢算幾識做戲,無耐⋯
無奈

少奶奶的身份,丫頭的命...

琥珀宮

回覆:火焰達人 的帖子

大把藝人老豆既相同資料都無啦,尤其家人唔係hk個d,有咩咁出奇?!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

做藝人都要起底? 唔駛啦, 睇佢做戲咪得囉~
我搞下笑架咋, 唔好插我呀!!!!!!!!!!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

fatpanda 發表於 14-5-20 09:36
忠實 fans
無錯呀

伯爵府

葉璇(英文:Michelle YE Xuan,1980年2月14日-),出生於浙江杭州,祖父母為中國浙江大學教授,父親為美國著名華人律師,10歲時跟隨在美國經營律師樓父親移民美國紐約,在美國波士頓衛斯理學院(Wellesley College)主修政治學, 1999年19歳時代表美國紐約到香港參選國際中華小姐, 取得冠軍及「最具古典美態獎」,香港女藝人,現時為紅館經理人公司旗下藝人,內地製片人,影視公司董事及董事長,橫店影視產業協會副​​會長,浙江橫店影視職業學院表演系客座教授。

Jolin_Yuen    發表於 14-6-12 11:13

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

pp6113 發表於 14-5-20 09:38
其實做咩要起人父親底?
上次有人講左,樓主個名係網絡好hit架

全部講葉小姐

水晶宮

引用:+本帖最後由+火焰達人+於+14-5-20+09:13+編

原帖由 火焰達人 於 14-05-20 發表

我覺得距背景好似好神秘,她以前講过她的老豆系美國做律師 ...
呀火焰達人,我呢dC9對佢真係完全茅興趣!

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

雜誌都唔係個個藝人都起底, 如果個個藝人都要咁起底的話, 要請幾多人先夠

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

想黎攞料咩, 邊間想出佢d新聞呀, 唔好報佢啦, 因住本野無人買呀
BK の 會員
Merry X'mas!!!

王國長老

王國長老

Sallyb1a 發表於 14-5-20 09:43
who is 葉璇???

yiyi222    發表於 14-5-20 11:17
BBJOJO    發表於 14-5-20 10:18
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

公爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

sasa0208 發表於 14-5-20 09:56
上次有人講左,樓主個名係網絡好hit架

全部講葉小姐
我第一次見佢講葉小姐, 之前好似全部都係講峰峰? (唔知有冇記錯)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

edea 發表於 14-5-20 10:10

嘩, 咁哧人....

樓主都咁有"興趣" 搵佢D料...

真係"另類愛好"....

侯爵府

引用:+本帖最後由+火焰達人+於+14-5-20+09:13+編

原帖由 火焰達人 於 14-05-20 發表

我覺得距背景好似好神秘,她以前講过她的老豆系美國做律師 ...
大把明星既老豆都無俾人登過出嚟啦,有咩甘出奇?

珍珠宮

育兒性格勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

無啦啦做咩要揾人老豆出來?

R 頭....

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

知佢咁多資料做乜?

雖然我在線,但可能行開左

水晶宮

引用:無興趣

原帖由 ot3 於 14-05-20 發表
無興趣
Me too......

首頁
12345...6

尾頁

跳至