單親天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我仔依家14個月,之前個d衫已經唔岩着,你需要可pm我

伯爵府

尊敬的版主,

樓主從來沒有要求人家送贈東西, 只是會員們熱心, 但不幸地在版面通知, 似犯版規.

另外, 樓主應該未知各網友的留言和支持.

請問可否 "你睇我唔倒, 你睇我唔倒" 呢 ?

峻峻媽    發表於 14-5-26 11:24
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

別墅

多謝大家熱心嘅幫忙!我依家覺得好warm,大家對我依個素未謀面嘅人都可以話送依樣送嗰,真係好多謝大家!令我更覺得陌生人都會對我同bb咁關心,嗰個人竟然可以一走了之,真係完全可以放棄

雖然唔知要準備啲咩野,仲係知啲唔知啲,但我覺得個方向清晰左!我係bb嘅唯一依靠,我唔可以咁軟弱!我地有各位嘅支持,我相信我可以嫁

禁止訪問

回覆:kingsman 的帖子

伯爵府

kingsman 發表於 14-5-27 14:30
多謝大家熱心嘅幫忙!我依家覺得好warm,大家對我依個素未謀面嘅人都可以話送依樣送嗰,真係好多謝大家!令 ...

您快啲PM比送嘢比你嘅人呀)))

遲啲, 版主閂post, 你地就可能失去聯絡喇.

小妹妹, 比心機呀 !
緊急求助熱線 / 中西醫藥網址 / 單親或情緒支援網址 請按我的頭像進入!
老朽若偶有行善, 只為受人恩惠太多, 嘻嘻 !

恕本人設定為不接受任何PM

男爵府

回覆:綜援問題

我有架bb 車,如要請pm 我丫

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

free 8成新pigeon奶樽 5個

pm me

別墅

回覆 wcandy_888 的帖子

pm唔倒你呀

男爵府

回覆 kingsman 的帖子

唔好再想一走了之的人了...向前望...
我執緊衫仔架啦...我想緊點拎比你...
我同你遠得咁遠..
不過唔洗擔心..一定有方法
子峻媽咪

男爵府

我想到啦...你屋唔大..擺唔到bb床..一齊訓又怕自己反訓出意外...
你可以用分隔床呀...慳位..又唔貴..又唔危險...
..我睇下有冇2 手先..搵到再話你知
子峻媽咪

版主

減齡達人勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

酸棗仁 發表於 14-5-25 23:20
尊敬的版主,

尊敬既伯伯,
"我睇你地唔倒, 我睇你地唔倒"

講真我都係人,更加唔係咁冷血既,我明大家係出於好心去支持樓主,但亦幫幫忙唔好係版面留PM等字句,因如果全版都係呢類留言我迫住都要做嘢.

希望大家明白呢版因之前太多因送出物品而出現既糾紛,所以先全面禁止,只要大家能和平真係出心幫人,係我角度我真係唔介意

峻峻媽    發表於 14-5-28 17:44

大宅

我有冷氣被b 沖涼巾 大 中 小 毛巾。。。。比Bb 沖涼 同做被 可以點比妳 可以pm 我嗎 我叫屋企人拎比妳。。。。。。 單親吾係死路一條 好快就有好日子過 加油呀 未來媽媽 好好安胎

別墅

回覆 峻峻媽 的帖子

其實我放假都可以出黎嫁!我仲好輕盈,可以周圍行

別墅

多謝版主!!!

大宅

BK Milk勳章

我有一張combi hi-lo chair可以送出(BB時可以當床瞓,可以搖,大啲可以當high chair坐)。不過要六月中打後先得。仲有係張chair發過霉,但係我用漂水洗過,我自己個囡都仲有坐緊,我自己就覺得冇問題,如果唔介意,可以pm我。睇下夾唔㚒到時間地點交收!

男爵府

2024年龍年勳章

樓主:我冇BB,所以冇BB嘢送比你,但我想送你同BB祝福,願你日後順順利利,BB聽敎聽話,加油

別墅

我有女仔bb衫,好多都好新,你睇下要唔要啦,要就pm我呀,祝福你呀

別墅

我真係好衷心感激大家!對我黎講物質嘅幫助固然重要,但大家嘅關心,支持同祝福比其他更重要!我身邊冇人可以分擔我嘅壓力,明白我嘅感受,我面對身邊嘅人要笑,唔俾人擔心我!面對所有第一次接觸,完全唔了解嘅事情,本諗住有人可以陪我度過,點知依家要自己面對!

幸得大家嘅幫助,明白同援助,雖然仲會唔開心,仲係好多野都唔知,不過我都會努力,因為大家都支持我同bb

同時請大家唔好嫌我無知,因為未來我可能會問好多我唔明,而大家覺得好簡單嘅問題!希望大家可以繼續支持我!

子爵府

畀面勳章

冇咩幫到手, 不過想講聲加油!
雨過後一定係晴天

別墅

樓主妳好啊!^^ 我睇曬d 留言,做為一個局外人都覺得呢到好多人支持同錫妳同妳bb, 所以妳更加錫自己同錫bb, 向前望,唔好唸d衰人喇~唸衰人只會浪費妳精神~~有時間有精神都留返同bb傾計喇~~~~加油~~~~

首頁

尾頁

跳至