網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

bonniechan2005 發表於 14-6-19 01:12
想問是否全部款都可。如可我要2套700号
都可以,要旺旺賣家說:檸檬茶團購
拍下後,等賣家每套減去80之後,再付款。付款完記得參加抽獎

洋房

回覆:有冇媽咪想一起淘伯課學習桌,宜家有團購

複式洋房

已經拍左

請注意: 賣家說700 和900 是舊型號 , 沒有貨也不參與團購。

另外 , 因為現在有抽奬, 保証有50元現金卷,所以團購價可以每套減130, 再加80運費到香港。以A70T 為例,賣730(已包邮)。

大宅

有興趣啊

Lilypie Baby Ticker

大宅

fiona_ssi 發表於 14-6-19 15:20
已經拍左

請注意: 賣家說700 和900 是舊型號 , 沒有貨也不參與團購。
我買A70,不可調桌面角度,固定角度

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:A80 與 A90有咩分別呀? 睇極都睇唔出不同

原帖由 sqq321 於 14-06-19 發表
A80 與 A90有咩分別呀? 睇極都睇唔出不同處。 有T的型號,係個盤唔同。
已問賣家,A80 可隨意調高,A903節調高,A80方便d。檸檬茶行動至27号

大宅

問左賣家我揀個隻款減唔到,仲要收運費180人仔喎,我最後無幫佢買,去左第二間包郵去集運

大宅

yokichow 發表於 14-6-12 23:09
香港見到900文左右,點駛淘寶阿
請問邊度有得賣?

大宅

已買A70丅,抽獎中左$80現金卷,哈哈!再平D,超開心!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

剛剛在商場有擺promotion,睇左幾款實物都幾好,以A80為例,他賣$13xx. 比淘平2~3百元。 妳們有冇淘埋枱燈呀?

民房

回覆:sqq321 的帖子

請問在邊間商場有promotion?

sqq321  將軍澳尚德商場  發表於 14-6-21 22:25

複式洋房

sqq321 發表於 14-6-21 16:15
剛剛在商場有擺promotion,睇左幾款實物都幾好,以A80為例,他賣$13xx. 比淘平2~3百元。 妳們有冇淘埋枱燈呀 ...

邊個商場? 我都想睇下實物。

如果是香港代理的, 它的桌面比較少 , 只有65CM 闊 (淘宝是70CM)。

sqq321  在將軍澳,但已完了。我今晚返去搵返單張,好似有web site,晏d post 。  發表於 14-6-23 18:42

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:Quote:sqq321 發表於 14-6-21 16:15 剛剛在

原帖由 fiona_ssi 於 14-06-23 發表
邊個商場? 我都想睇下實物。

如果是香港代理的, 它的桌面比較少 , 只有65CM 闊 (淘宝是70CM)。
Prom至昨日咋,我記錄他講過,有時會係商務或是大眾其中一間擺檔。 不過我曾在yahoo拍賣揾到有個賣家,好似係旺角近大角咀有倉可上去睇。妳試下search下。

複式洋房

商務和三聯現在只代理又貴又大的書桌,最平的要$2000。

大角咀陳列室對我來說很遠,而且以A70T為例,HK 賣$15xx, 淘宝現在賣緊730人仔(包埋運費),平左1/3。

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:商務和三聯現在只代理又貴又大的書桌,最平

原帖由 fiona_ssi 於 14-06-23 發表
商務和三聯現在只代理又貴又大的書桌,最平的要$2000。

大角咀陳列室對我來說很遠,而且以A70T為例,HK 賣 ...
買前有實物睇緊係好d啦,當然淘平d啦.
佢有fb,話trendyland有賣,妳可以去就近睇下實物先,才考慮是否買。

別墅

引用:已經拍左請注意:+賣家說700+和900+是舊型號

原帖由 fiona_ssi 於 14-06-19 發表
已經拍左

請問淘寶要付款後先可抽獎,咁幾時可使用50元現金卷?

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 熱血金章

引用:問左賣家我揀個隻款減唔到,仲要收運費180

原帖由 bonniechan2005 於 14-06-20 發表
問左賣家我揀個隻款減唔到,仲要收運費180人仔喎,我最後無幫佢買,去左第二間包郵去集運

...
去左邊間買,方便share link 嗎

大宅

引用:Quote:原帖由 bonniechan2005 於 14-06-20

原帖由 tinaleung 於 14-07-05 發表
去左邊間買,方便share link 嗎
http://a.m.taobao.com/i35596527410.htm?ttid=212200@taobao_android_4.3.0

男爵府

認識瑞士牛牛第二回 熱血金章

引用:Quote:原帖由 tinaleung 於 14-07-05 發表

原帖由 bonniechan2005 於 14-07-05 發表
http://a.m.taobao.com/i35596527410.htm?ttid=212200@taobao_android_4.3.0
謝謝,你買t70

大宅

回覆:tinaleung 的帖子

係啊!買左兩張包郵去集運,重22kg一張,過左30kg免首重,抵。但未整

首頁

尾頁

跳至