跳至

首頁

尾頁

大宅

ok, 如果我係26/11前收齊曬所有媽咪資料, 我可以做聯絡人並 搵人去尖沙咀排隊拿籌.

禁止訪問

回覆 #1 tanton3399 的文章

大宅

Please count me in la...I should go to TST for registration this week..right?

大宅

join the playgroup

原文章由 cutepekkle 於 07-11-18 17:51 發表

tanton3399 你要做香港班的聯絡人才可以成班呀. 但你要搵人代你去尖沙咀排隊拿籌架... 因到時候1個人只可以報1個包班...

1. tanton3399
2. 牛牛媽媽
3. KamMckay
4. 小Bmami

如成班,以下mami會從九龍班轉到香 ...

Hi, cutepekkle,

I want to joing the playgroup in HK side or Tst side. I did have the memership card already. If you have a place left,please count me in. Cory, sorry la (I would like to take the playgroup in TST or HK side.)

Thanks a lot
Landynono

大宅

join the playgroup

原文章由 tanton3399 於 07-11-19 09:01 發表
ok, 如果我係26/11前收齊曬所有媽咪資料, 我可以做聯絡人並 搵人去尖沙咀排隊拿籌.

Hi, Tanton,

Please count me in... I got my membership already,please count me in. Thanks

Landynono

大宅

這是香港班的課程, 現在人數已滿.
請大家留意以下事項:-
1)以下1-5號媽媽請在星期五11月23日前
親身到尖沙咀做入會手續. 如己入會請PM我告知
會員號碼.
2)1-5號媽媽請儘快PM私人傳訊你的聯絡電話給我,
方便聯絡!
3)以下是香港組的課程地點和時間只有:
灣仔 星期六
4)如大家想選星期六的早上或下午時間,
請在成組後再跟聯絡員傾, 希望大家明白所選的時間
未必有, 只可以在報名後11月28日才可確實!
5)因時間都好緊張, 所以請1-5號媽媽儘快安排入會事項.
如對入會有問題, 請pm我查問!
6)課程的1650費用是在11月28日確實課程的時間
後才各自寄出的!
7) landynono我已回覆了她, 她是九龍組的後補媽媽!

灣仔 星期六組
1. tanton3399 (聯絡員) 未入會
2. 牛牛媽媽 未入會
3. KamMckay 未入會
4. 小Bmami 未入會
5. Meow50 未入會

如成班,以下mami會從九龍班轉到香港班
6. Hung223 已入會
7. pekklebaby 已入會
8. babycys 已入會

[ 本文章最後由 corycheung 於 07-11-20 00:05 編輯 ]

http:/myblog.yahoo.com.hk/cory-cory

大宅

會員號碼.
方便聯絡!
3)以下是香港組的課程地點和時間只有:
灣仔 星期六
4)如大家想選星期六的早上或下午時間,
請在成組後再跟聯絡員傾, 希望大家明白所選的時間
未必有, 只可以在報名後11月28日才可確實!
5)因時間都好緊張, 所以請1-5號媽媽儘快安排入會事項.
如對入會有問題, 請pm我查問!
6)課程的1650費用是在11月28日確實課程的時間
後才各自寄出的!
7) landynono我已回覆了她, 她是九龍組的後補媽媽!

灣仔 星期六組
1. tanton3399 (聯絡員) 已入會
2. 牛牛媽媽 未入會
3. KamMckay 未入會
5. Meow50 未入會

如成班,以下mami會從九龍班轉到香港班

別墅

好媽媽勳章

Hi tanton3399,

通知您我已入會啦, thx.

原文章由 tanton3399 於 07-11-20 12:17 發表
會員號碼.
...

大宅

最新消息是灣仔星期六已ok!
1) 請小Bmami 儘快聯絡我們跟進入會情況.
2) 請牛牛媽媽 入會後通知我們己入會.
3) 請各媽媽預備以下資料pm給我或聯絡員,
之後報名時須要的.
-bb全名, 出生日期, 媽和爸姓名, 會員號碼
4)報名事項如下:-
-聯絡員會在11月28日早上去報名.
-聯絡員會通知組員確實上課時間.
-如會員無問題就必須在12月1日前寄form和1650支票去交!
(寄後請通知聯絡員一下)
-如時間有問題就請立刻告知聯絡員, 睇下是要退出或
可否轉組!
-大家請自行填好以下2份form預備交form.
1)
http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply02.pdf
2)http://www.hkcs.org/cdcb/pec/form/pecapply.pdf

tanton3399 聯絡員, 我會pm你組員的聯絡電話和報名資料.

灣仔 星期六組
1. tanton3399 (聯絡員) 己入會
2. 牛牛媽媽 己聯絡會安排入會
3. KamMckay 己入會
5. Meow50 己入會
6. Hung223 已入會 已有資料
8. babycys 已入會 己有資料

http:/myblog.yahoo.com.hk/cory-cory

大宅

我基本上已與各人取得聯絡,小Bmami及 牛牛媽媽除外. 請兩人儘快聯絡我.

大宅

牛牛媽媽有聯絡電話, 麻煩你聯絡佢呀!小Bmami 到今日都無pm我, 你有嗎?

別墅

好媽媽勳章

有無waiting呀?
好唔好俾個deadline呢? 唔係到時會唔會差一個開唔成班.

大宅

大家唔駛擔心, 每組只要6個人都成班,
所以一定會成班, 只是盡量安排大家想上的都可以上,
只怕到時無晒位呀!

最新消息如下:-
1) 因 小Bmami 到今日都未回覆是否確實參加,
而且今天是最後一天可以入會, 所以如果,
4:00前都無回覆的話, 只好讓個位給以下
後補媽媽, 希望大家唔好介意!
(我已pm給你了)
vernachung (後補)
2) 牛牛媽媽已聯絡到, 告知今天會去安排入會!

[ 本文章最後由 corycheung 於 07-11-23 13:42 編輯 ]

大宅

到現時小Bmami無聯絡我們,
所以位置讓給後補媽媽!

最新 灣仔 星期六組
2. 牛牛媽媽 己聯絡今日會安排入會
4. vernachung 已聯絡今日會安排入會
5. Meow50 己入會

別墅

好媽媽勳章

Many thanks to corycheung and tanton3399. <排名不分先後次序:lol: >

大宅

好媽媽勳章

原文章由 corycheung 於 07-11-23 16:21 發表
到現時小Bmami無聯絡我們,
所以位置讓給後補媽媽!

最新 灣仔 星期六組
2. 牛牛媽媽 己聯絡今日會安排入會
4. v ...

Many thanks to corycheung and tanton3399.

我已經入咗會喇....我會pm information 比兩位.....thank you!

禁止訪問

回覆 #1 vernachung 的文章

別墅

回覆 #3 corycheung 的文章

sorry大家,,近來因太忙沒有時間上來,所以覆唔到大家,唔知道最後今日要報名(以為28號先報名),唯有下次先join啦.
真係好sorry丫,記得下次有班預埋我,我一定會報名的.

大宅

小Bmami 真係唔好意思呀, 我都試過找下
你個email , 你記得我send 過email 比你嗎?
但已取消了, 所以只好下次參加啦!

大家唔好咁客氣啦!

大宅

所有媽咪已經取得聯絡, 齊曬人, 依家只係等星期三, 我會盡快向大家報告情況. Wish us good luck. 唔該曬Cory 同我地統籌.

首頁

尾頁

跳至