親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Dolphin program, 很好玩,值得推介

原帖由 Portialeung 於 14-06-25 發表
Dolphin program, 很好玩,值得推介
樓主是否也有份玩,可以咁近影相

男爵府

畀面勳章

回覆:twins312 的帖子

係呀,我們一家4口一齊玩,連我都覺得好好玩

男爵府

畀面勳章

回覆:HomeWood 的帖子

唔駛客氣!可能我餓左日本好耐,自從地震後冇去過,我真係覺得沖繩超好玩,我仲想去青洞浮潛,古宇利島,大泊沙灘等,下次一定要再去!

男爵府

畀面勳章

回覆 ppman 的帖子

你是否問點book dolphin program? 我係佢地facebook 直接send message book

https://www.facebook.com/pages/%E3%82%82%E3%81%A8%E3%81%B6%E5%85%83%E6%B0%97%E6%9D%91/254795421345168

佢地有好多dolphin program, 如果夠高可以和海豚一起游水, 你可以去他們網頁看看

大宅

回覆:Portialeung 的帖子

請問Birthday有地址嗎?

男爵府

畀面勳章

回覆 HelloDicDic 的帖子

名護Birthday在Neo Park 側, 如自駕可入Neo Park 電話會經過, 好易找

Neo Park Tel: 098-052-6348

大宅

請問浦添公園你入的電話還是Map code?可否提供作參考? 謝謝!
因曾看其他blog說駕車到達但要兜了一大圈才找到入口

大宅

回覆:剛去完5天沖繩回來喇!

請問御之殿堂燒肉得吾得,好似好平,千幾yen一個,又有靚海景,似香港普通韓燒質素?

男爵府

畀面勳章

回覆 maydayday 的帖子

浦添公園

tel098-873-0700

我用gps入這個電話, 好準。冇兜圈

男爵府

畀面勳章

回覆 cowb 的帖子

御果子殿燒肉16xx yen 一位, 6歲以下免費, 我一家4口只俾兩個錢, 幾抵食。食物好好吃, 燒肉唔及金城好味, 但其他食物質素好好, 樣樣都好味, 尢其甜品有紅豆小丸子凍食, 好好味!

大宅

吾該曬,我12月都会去,佢buffet 形式,預左冇其他散叫甘正。

大宅

唔該晒

大宅

請問main place 在那?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:浦添公園+

原帖由 Portialeung 於 14-06-25 發表
浦添公園

子爵府

回覆:剛去完5天沖繩回來喇!

請問shopping 係咪小朋友衫多,有無大人嘢?

男爵府

好媽媽勳章

引用:係呀,我們一家4口一齊玩,連我都覺得好好

原帖由 Portialeung 於 14-06-26 發表
係呀,我們一家4口一齊玩,連我都覺得好好玩
你地一齊玩時,係咪影得唔多相?
我book咗阿仔同老公玩,但見你一齊玩又好開心喎,但一齊玩就怕影得唔多相。

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

畀面勳章

回覆 karmen0411 的帖子

Main place 在 DFS對面, 好易找

男爵府

畀面勳章

回覆 christy-mama 的帖子

Main Place 大人野比較多, 地面層有好多日本牌子衫, 間間有30-50%, 我買了很多番工衫, 返而小朋友衫要去美國村Aeon/西松屋/birthday 會較多

男爵府

畀面勳章

回覆 ~瑤瑤~ 的帖子

我一齊玩教狂影相, 佢地會安排一個大人跟一個小朋友, 我一家4口, 同c6輪住影, 好ok

首頁

尾頁

跳至