夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

引用:一直都覺得自己的生活模式系假性單親媽媽,

原帖由 popo2013 於 14-06-26 發表
一直都覺得自己的生活模式系假性單親媽媽,有老公=無老公

即使未系日噪夜噪的田地,但2公婆的關係已經好 ...
十年前我同你case一樣,但我無俾自己為左個小朋友作為籍口,當年拂袖離開去為自己同小朋友舖路,幸好今時今日我都無後悔過,我同小朋友過得無比快樂,有時女人真系要為下自己諗,唔好乜都驚,俾男人掀着走!如果一段感情淡如白開水的話,我相信呢段重未系你的真感情!!

snakesnake2013  講得好!  發表於 14-7-4 09:04

大宅

複式洋房

其實, 個男人好尊制, 會唔會係因為佢要係仔女面前要有尊嚴先所以係咁呢..每個人既行為背後都有一個目的既...找個機會, 只有你們兩個...了解下佢先啦...一段婚姻始終係有緣先可以係埋一齊....

珍珠宮

回覆 popo2013 的帖子

有幾多小朋友呀? 幾大個?
有無諗過轉淡嘅原因. 佢嘅專制喺邊方面? 真係無改善嘅空間?

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

洋房

重新生活啦

複式洋房

須要外力幫忙, 找社工, 不能只犧牲自己, 子女也未必幸福

大宅

回覆:假性單親媽媽,有老公=無老公 

我個老公好個陣就咩都好,唔好個陣就對你唔好,唔好個陣你講咩做咩都係錯,講咩都覺得你煩,個囡唔洗止指意佢湊,更加唔好煩到佢,佢返工放假係屋企都係做少爺,錢方面佢俾晒我,自己少買囡囡同我多買,我話食咩就食咩,買咩就買咩,但係你唔知佢幾時會變成唔好個陣,其實幾年黎我都習慣左,我有個雙面老公,但係有時真係好心淡,唔明點解佢有2面

複式洋房

可能攰姐
試下傾下啦

首頁

尾頁

跳至