自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

thanks!
原文章由 anson_01 於 07-11-28 09:44 發表

i know.......................Tel: 3106 2852
Address: 16/F, Good Harvest Commerical Bldg,
No. 515-517 Nathan Rd,
Yau Ma Tei, Kln.

大宅

thanks for sharing!!

大宅

can i buy it at ???

1.
銅鑼灣服務中心
銅鑼灣東角中心19/F 1901C室〈崇光百貨隔離〉
電話: 3106 2852

別墅

好抵呀。真係好想同我個歲半b買定一個返學添。

洋房

原文章由 concc18 於 07-11-29 09:16 發表

哈哈:lol:

真的好平, 我都買左1個藍色輕身型
s size $100
L size $138

個職員好好人, 重送筆袋比我.

我個仔話佢同學上年買左啦,
1模樣都要4佰幾

如果有需要不妨去看看, 荃灣個地址係荃灣白田霸街36-44號信義 ...

哦..請問你昨晚幾點去荃灣買的....因我上次去買時...剛好他們收工.....你又好啦....我叫朋友上去買了三個都無野送...

男爵府

No special offer @ Causeway Bay.

原文章由 Chungmama 於 07-11-30 05:02 發表
can i buy it at ???

1.
銅鑼灣服務中心
銅鑼灣東角中心19/F 1901C室〈崇光百貨隔離〉
電話: 3106 2852

禁止訪問

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

你講橙藍色那個??? 我都買左呀. 唔知仲有無咁筍呢~~

原文章由 問號mama 於 07-12-1 10:32 發表
我之前係pk買左個$49,都係SPI,覺得好好呀,如果再買都會買返E個牌子.

大宅

醒目開學勳章

spi $49? 咁底?可否相看看? 我諗宜家冇啦

民房

原文章由 堅勇 於 07-11-30 13:36 發表

哦..請問你昨晚幾點去荃灣買的....因我上次去買時...剛好他們收工.....你又好啦....我叫朋友上去買了三個都無野送...

,同一公司唔同門市有不同policy?會唔會...有人落格 ,筆袋貪:evil: ,對客好唔公平!一於拿張單去問佢地拿返la,唔係幾錢問題,是不誠實問題

問號mama and cc0524,
$49又真係幾低wo?我想睇張相呀,唔知現在pk仲有冇呢?你地幾時買架?

[ 本文章最後由 mkefrd 於 07-12-1 21:39 編輯 ]

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原文章由 堅勇 於 07-11-28 10:27 發表

哦.....學校有得訂架....
不過我在油麻地買時...有好多款式和顏色都是特價左要350
只有一d杏色..深啡色才100元.....
仲有見到一d..佢地話個公仔有小小唔靚...都係100大元 ...

我果時,都係經,家姐個女讀既幼稚園訂,一次訂2個,
係2007新款,天使公仔,紅色,$295,平過出面市價,
第一次攞書包既時候,個天使公仔面頭有好多毛,
之後退返比佢,要等下一批新貨,
新果個就再冇毛喇,上次果2個應該係次咗,(我估果批貨都係)

我諗係某D顏色,或者唔係幾去貨,同埋次咗果D,
先賣咁平,如果唔係,點會咁平 ????-(

之前係Jusco見到果個SPI橙藍色既書包,平就幾平,$100多D,
我覺得個款麻麻哋,個款比較男仔,女仔用唔好睇,
男仔用應該會好睇D:mrgreen:

洋房

[quote]原文章由 mkefrd 於 07-12-1 21:25 發表

,同一公司唔同門市有不同policy?會唔會...有人落格 ,筆袋貪:evil: ,對客好唔公平!一於拿張單去問佢地拿返la,唔係幾錢問題,是不誠實問題

問過總公司....買特價貨品...是不會有野送的....
而且都不是經常會有野送.....是一1批批的...

禁止訪問

禁止訪問

民房

問過總公司....買特價貨品...是不會有野送的....
而且都不是經常會有野送.....是一1批批的...

咁解有個媽咪有得送,係爭兩三日借喎
唉!佢地總公司實係咁講 ga la 都冇佢乎:evil: :evil: :evil:

[ 本文章最後由 mkefrd 於 07-12-3 14:02 編輯 ]

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我都見到好多小朋友用呀! 反而專門店又唔見有呢個款!!
我都想知仲會唔會有咁筍既買定出年用都好~

原文章由 問號mama 於 07-12-3 14:00 發表
你都有買呀?我估好多人都買左,一返學就知啦,不過真係好抵,如果再出有其他色都再買多個做spare都好嘛!

民房

啊,年頭,宜家實冇喇:-( :-( :-( ,係咩series呀? Get Set? thx

原文章由 問號mama 於 07-12-3 13:59 發表
我應該你今年年頭買ga,得2隻色,我買左藍灰色果款,真係好平呀,平到一返學就見到幾個la,不過小朋友用無所謂啦,最梗要間格好,料好d!

禁止訪問

民房

可能我miss 了,請勿誤會。

男爵府

原文章由 mkefrd 於 07-12-3 14:06 發表
啊,年頭,宜家實冇喇:-( :-( :-( ,係咩series呀? Get Set? thx

應該係 ergo nano, 係三年前理大精研出來, 但太細令當時200百幾都無人買, 記得當時大小抽獎所送的spi都是這個.

http://f20.yahoofs.com/hkblog/8e6wVN__DOT__TFBZ7GLz6fJtbugvS_3/blog/ap_20070818064036832.jpg?ib_____DQzFa0ppX

http://f20.yahoofs.com/hkblog/8e6wVN__DOT__TFBZ7GLz6fJtbugvS_3/blog/ap_20070818064021542.jpg?ib_____DauXE3JhG

早兩年百佳賣69, 舊年59, 原來今年49

記得當年的campus出過事而又原本幾百元減到99甚至到該年聖誕的79, 我當年都買左個, 而家俾左人地的小朋友用.
http://f20.yahoofs.com/hkblog/8e6wVN__DOT__TFBZ7GLz6fJtbugvS_2/blog/ap_20070705044627975.jpg?ib_____DJzG_EZ99

相片來自馬利奧的blog, 內有多款書包相片
愛儲書包、修理書包和轉贈書包的人

首頁

尾頁

跳至