夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

你會唔會去睇下佢踢波? 陪下佢, 再氹下佢陪番你

侯爵府

引用:佢對我樣樣都OK,佢只是太中意踢波⋯⋯花很

原帖由 genie80s 於 14-07-08 發表
佢對我樣樣都OK,佢只是太中意踢波⋯⋯
花很多心機在足球上
沒有其他不良嗜好,
甘唯有自己睇開d囉

大宅

回覆:一星期踢四五次波

我c6都係熱愛踢波,有時一星期三次,有場仲要係星期日中午,34度都照踢,其實我乜所謂,佢都係做運動,佢咁鍾意,唔比佢踢會好慘,但如果約左我在先,就算有得踢都唔會去,而家有個仔就會以家人為先,但有時我會好贊成佢踢,我覺得你可以同佢講邊日想佢陪,佢應該會好樂意陪你的

大宅

踢波好健康呀寧願佢踢波好過去蒲去玩啦

大宅

其實你想多d見面,可以去睇下佢踢波
可以支持佢仲可以增進感情

男爵府

我老公都好鍾意踢波,拍拖、結婚後都咁熱愛,一星期最少一埸,最多三場。佢份工又好忙,一星期梗要出去飯局一至兩次,基本上一星期返家食最多三次飯,返工一至六,只放星期日,有時星期日都去踢。我反而好支持老公去踢波,拍拖時去睇,大肚即使就生都睇,生咗就帶埋啲細路去睇,幾個月大都帶去。無論三十幾度、要餵人奶、要換片,我都會簡吾中去睇佢支持佢,連奶奶都頂我吾住,話我犀利,比佢就做唔到。其實我吾鍾意足球,但係一來老公鍾意,二來又可做運動、減壓、又係平既娛樂,實在太多優點,所以我會好支持老公去踢波。明晚佢有埸波7至9,佢考慮緊去唔去,我都叫佢去,我會帶埋大女去睇,星期五又有場比賽,不過太遠我吾去了。其實踼波好吖,健康又正氣

大宅

我諗呢度好多jm都寧願個c6去踢波,好過留係屋企打機,始終踢波係健康運動!我都一定會大力支持!!但可惜寧願我個c6唔鐘意踢波,又鐘意賭波

複式洋房

fanny0812 發表於 14-7-10 02:54
我諗呢度好多jm都寧願個c6去踢波,好過留係屋企打機,始終踢波係健康運動!我都一定會大力支持!!但可惜寧 ...

佢都有打下機不過比例少,.........hahhaa,

複式洋房

fifiger 發表於 14-7-9 23:45
我老公都好鍾意踢波,拍拖、結婚後都咁熱愛,一星期最少一埸,最多三場。佢份工又好忙,一星期梗要出去飯局 ...

真係同你老公熱愛程度有得輝,
我以前都有去睇,但今個夏天太熱了........同埋我要番工,
你真係勁,

複式洋房

回覆 wingskitty 的帖子

我就係有去睇,
搞到成個日黑左,.hahahha
同埋最近夏天真的太熱太焗了........
頂唔順.....

禁止訪問

複式洋房

做事要平衡, 如果他其它方面都好, 年紀大時欠体力, 可能會減少踢波, 變回好老公, 如果樣樣差, 就無謂浪費時間.

複式洋房

回覆 genie80s 的帖子

你自己諗清楚值唔值一齊

首頁

尾頁

跳至