美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

別墅

回覆:musee 脫毛

可唔可以介紹我?請pm!

男爵府

我join個時係555,但冇sell過,因為佢都講明係唔會hard sell

別墅

引用:又唔洗啵!join後3日有位,但我唔得閒都係

原帖由 kawa_venus 於 14-07-17 發表
又唔洗啵!join後3日有位,但我唔得閒都係改一個月後
真係,你係邊間?我有幾個同事朋友都係咁
旺角同尖沙咀都要等3個月
另外1個係銅鑼灣做就等2個幾月就得

大宅

so far都唔錯呀!!! 抵~!!!

禁止訪問

珍珠宮

引用:又唔洗啵!join後3日有位,但我唔得閒都係

原帖由 kawa_venus 於 14-07-17 發表
又唔洗啵!join後3日有位,但我唔得閒都係改一個月後
請問邊間咁快?係唔係walk in 就得?

大宅

回覆:elaine20li 的帖子

金朝陽中心

大宅

回覆:yiu_mimi 的帖子

銅鑼灣金朝陽中心!要先打電話預約咨詢

別墅

我都JOIN 左musee , $388 好似要0係非繁忙時間做。musee 1d 都5 hard sell, 次次我做完就走lu~~

別墅

引用:我都JOIN+左musee+,+$388+好似要0係非繁忙

原帖由 bettysuencc 於 14-07-18 發表
我都JOIN 左musee , $388 好似要0係非繁忙時間做。musee 1d 都5 hard sell, 次次我做完就走lu~~ ...
我打去問左!任何時段呀!

別墅

回覆 RGbaby 的帖子

咁好GEI? 我要LUNCH TIME 走去做~~

別墅

啱啱join 左沙田,最快平日放工時間booking 到11月中,都唔算有sell ,但係我有問d plan, 因為join其他plan,做唔晒都可以退錢既,為返6xx/次,又唔覺得特別平,所以無join 大位置plan!不過佢地service 又唔見得特別好,講唔上親切,都係背書式講解,比晒錢個時簽晒野又無講話搞掂晒可以走得個d, 靜係話比返張卡同d單你咁樣,走個時我問佢係咪搞掂ok 晒,再問佢係咪有剃毛刀送,佢先話唔好意思唔記得左,其實我又唔話貪佢d贈品,但係廣告話左會送,有無都可以講聲,最怕要問人攞野!but so far 都解釋得ok! 4 個月之後先可以體驗到,有排等,平平地試下ok la

男爵府

回覆:horlickbaba 的帖子

我join左小腿送underarm, $7xxx我覺得好抵,可分三次比錢

首頁

尾頁

跳至