自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章

回覆:今晚吾淑吾食

所以要緊記千祈千祈……唔好賭錢

幸福可以好簡單

公爵府

引用:Quote:原帖由+蝴蝶皇后+於+14-07-20+發表係

原帖由 浩俊mama 於 14-07-20 發表
係啊

點解電視台唔諗下家屬嘅感受架?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:所以要緊記千祈千祈……唔好賭錢

原帖由 BBJOJO 於 14-07-20 發表
所以要緊記千祈千祈……唔好賭錢
賭錢我都唔覺問題,只係唔好瞓身,識返屋企就得

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

係咪最後一集有佢了.
TBB一定唔會抽了, 人地又收錢, 佢又比左錢拍.

真係唔好賭, 佢咁多野做, 應該搵唔少, 點知.......

不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

主 賜 平 安

大宅

今次冇上次咁避忌. 有Close up 佢個樣.
我估TBB 應該有通知家屬.

珍珠宮

rip
狐狸 你要的是我嗎?
如果 於漆黑中相擁 沒說話也不可怕

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

伯爵府

我唔覺有咩問題,其實拍左一段時間,又唔係咩敏感話題,點解唔播得,都只係一個飲食節目。

wincywincy    發表於 14-7-21 02:19
歸女一個    發表於 14-7-20 22:10

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

引用:我唔覺有咩問題,其實拍左一段時間,又唔係

原帖由 Bluessky 於 14-07-20 發表
我唔覺有咩問題,其實拍左一段時間,又唔係咩敏感話題,點解唔播得,都只係一個飲食節目。

...
同意,會記住佢嚮節目中教煮嘅餸,唔好嘥咗佢留俾我哋嘅嘢,咁諗會唔好會啲?

珍珠宮

好媽媽勳章

如果家屬不反對的話, 我贊成照播, 等多d人睇到少年廚神的精彩廚藝

wincywincy  岩  發表於 14-7-21 02:19
Ononluk  Agree  發表於 14-7-20 23:46

伯爵府

引用:如果家屬不反對的話, 我贊成照播, 等多d

原帖由 jaycee_mami 於 14-07-20 發表
如果家屬不反對的話, 我贊成照播, 等多d人睇到少年廚神的精彩廚藝
其實,家屬無得反對。
因為版權歸tbb 嘛, 如果下下要問家屬意願,我諗連新聞都無。

個人認為,佢唔係發死人財,我真係覺得無問題。

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:阿b係早前燒炭自殺的少年賭神,因欠賭債...

原帖由 cwytse 於 14-07-20 發表
阿b係早前燒炭自殺的少年賭神,因欠賭債...好心TBB抽起啦
又唔好抽起,睇下佢廚藝都好呀,好在有紀錄低。

公爵府

引用:如果家屬不反對的話,+我贊成照播,+等多d

原帖由 jaycee_mami 於 14-07-20 發表
其實我都想睇佢嘅手藝
只要唔好好似上集cut得咁怪就得喇
我想記得阿B美好嘅一面

侯爵府

畀面勳章

好心咪播出街啦,令人傷感
給懶惰蓋過所有,就什麼都做不到要同恐懼做朋友我要努力,令自己和兩個女兒有屬於我地既家

男爵府

其實佢出鏡除左可能有錢收,我相信佢都好想將佢既廚藝同大家分享。以後大家用呢個煮法就記得佢。就好似李小龍一樣,大家睇佢既戲黎懷悗佢。

大宅

如果嗰個人自殺死咗就唔播得,係咪連batman都唔播得? 專制到呢。

公爵府

熱血勳章 hashtag影視迷勳章

呢D 都係佢風光的一面, 佢真係有天份, 播出來都係一份肯定!

wincywincy  同意  發表於 14-7-21 02:20
Mulberry2010  agree  發表於 14-7-20 23:26

男爵府

回覆:hughnmama 的帖子

無錯!當年Michael jackson死夠將佢個\"演唱會\"係戲院上映啦,個個仲仆到去睇,而家又扮有人性,多餘!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:Bluessky 的帖子

首頁

尾頁

跳至