嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

我覺得沙田個間都ok呀!問佢野都解釋得好詳細呀....

洋房

同意 我只有去過荃灣果間:idea: 入到去就好似做賊咁d職員又偷望你又係咁跟住晒?-( 感覺不悅

複式洋房

原文章由 yoyomum2002 於 07-12-19 20:57 發表
我同朋友去過旺角果間,當時朋友想買梳比BB用,揸住兩隻牌子唔知邊隻好時,個職員即刻過黎解釋兩隻牌子分別同用處,又唔覺佢地冇禮貌喎.不過.... 可能去得少,暫時唔見去地有幾冇禮貌. ...

旺角o個間有一個sales幾好ga, 但只得o個一個...其他全部都好唔點!:evil: 問但佢哋o野又答得求其, 但見到你有意思買o野就搶住幫你去俾錢. 有commission掛!

公爵府

認識瑞士牛牛第三回

荷花...正一"
"煤人子""...
重要有所胃尊貴會員...都唔及一般萬令平...
激死..... 荷花

水晶宮

原文章由 ching070707 於 07-12-22 17:11 發表
荷花...正一"
"煤人子""...
重要有所胃尊貴會員...都唔及一般萬令平...
激死..... 荷花

早幾年大肚, 咩都唔識, 又唔知到有bk呢個正website,
就話走去荷花睇o野 (荃灣果間).
不過去到個感覺都唔係好自在, 因為d sales跟住晒,
剛好荃灣果間所在的商場又有吉仔,
就緊係去埋吉仔格價先至買o野啦.
一去吉仔, 就知荷花係 'mau人寺',
所以之後都少去荷花睇o野.
而且, 買o野之前, 會上bk 8下
睇下邊d用品係其他媽咪用開,
o岩自己用的話先至去吉仔或者永安格價.

[ 本文章最後由 birdbird 於 07-12-22 23:24 編輯 ]

大宅

咁我咪好好彩!
我前幾日第一次去咗旺角嗰間, 俾錢時問個sales姐姐惠氏有冇折, 佢話冇, 我諗住算o架啦, 跟住佢就問有冇雅培, 乜乜物物同pampers, 咁我即刻話有pampers, 咁佢同個收銀又好有禮貌咁幫我check, 話我已經有membership number, 俾張form我填出埋張臨時咭俾埋discount我, 一路都好好人喎.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

首頁

尾頁

跳至