跳至

首頁
12345...14

尾頁

男爵府

回覆 #1 henryandjo 的文章

用ev 扣羅 都一樣有折呀 我都買左水機 but我之前用安利個個真係想死 一年換個心都900 依家買個機都係3百機個水心要換都好平 佢d產品真係幾好 不過唔係樣樣姐
lu     lu[size=xx-large] 天賜泳銅

大宅

原文章由 林仔 於 07-12-25 12:08 PM 發表
用ev 扣羅 都一樣有折呀 我都買左水機 but我之前用安利個個真係想死 一年換個心都900 依家買個機都係3百機個水心要換都好平 佢d產品真係幾好 不過唔係樣樣姐 ...

你幾多歲呀?我廿六呀,你住幾座?我住3座....

男爵府

我30啦 我有個仔3歲多仲有幾日4歲 住6座

[ 本文章最後由 林仔 於 07-12-25 12:27 編輯 ]

大宅

我住天恆可以加入嗎?

大宅

原文章由 kwokwong 於 07-12-25 11:33 PM 發表
我住天恆可以加入嗎?

當然可以啦

大宅

原文章由 林仔 於 07-12-25 12:20 PM 發表
我30啦 我有個仔3歲多仲有幾日4歲 住6座

咦,咁你大頭相入面係邊個呀??好似5-6歲

男爵府

hi 相裡面個張相係我個仔羅 3歲多 就黎4歲佢個樣好老成

大宅

oic,我個大仔6歲,細仔就2歲,不過好少落樓下公園玩,因為覺得好 雜,好多'外籍人士',又好多'村童',所以唔係個仔要求,我都唔會主動話同d仔落去玩

男爵府

我都好小落樓下公園玩的 因為太多人同埋我覺得有d細佬好唔正經 我通常都係落街食野買完送都唔出街一係就約成班fd出街食飯羅 鬼叫樓下無好野食咩 又時係樓下大街食又:tongue: 辛苦 隔離卓有d人痴起上黎又係度發癲攪到嚇親d細佬就唔好 所以都好小會落街

男爵府

回覆 #1 林仔 的文章

hihi早晨 有無人呀

大宅

:D :D 我都係咁話
原文章由 henryandjo 於 07-12-26 23:17 發表
oic,我個大仔6歲,細仔就2歲,不過好少落樓下公園玩,因為覺得好 雜,好多'外籍人士',又好多'村童',所以唔係個仔要求,我都唔會主動話同d仔落去玩
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-15/oscar_fung.html

大宅

唉....開咗個Topic,個仔放假都冇時間上嚟吹吓水. 一放假d仔女d時間亂哂,過幾日返學都唔知點算 最慘連我d時間都亂埋
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2008-02-15/oscar_fung.html

大宅

原文章由 Didi711 於 07-12-30 12:03 PM 發表
唉....開咗個Topic,個仔放假都冇時間上嚟吹吓水. 一放假d仔女d時間亂哂,過幾日返學都唔知點算 最慘連我d時間都亂埋

係啦,我2個仔呢幾晚成一點先訓,11點先起身,做晒夜鬼 ,過幾日返學都唔知點算??

男爵府

一放假仲唔玩咩 到一返學佢地又無野啦我地到時又舒服返哈哈 聽日好凍哦 記得著多d衫唔好冷親哦

大宅

:D :D1號得10度咋~今日去買餸,好多人打邊爐,唉..我都想,不過我個仔食親飯都冇時停,所以係冇可能喺屋企打架:(
原文章由 林仔 於 07-12-30 19:43 發表
一放假仲唔玩咩 到一返學佢地又無野啦我地到時又舒服返哈哈 聽日好凍哦 記得著多d衫唔好冷親哦

大宅

原文章由 Didi711 於 07-12-30 22:33 發表
:D :D1號得10度咋~今日去買餸,好多人打邊爐,唉..我都想,不過我個仔食親飯都冇時停,所以係冇可能喺屋企打架:(

我對孖妹又係食親飯都係度攪事,所以我同大小姐,二少要躲在廚房吃飯.打邊爐都要躲在廚房打.今晚真係凍左好多.

男爵府

回覆 #1 kwokwong 的文章

我依家得一個 都好小小 係屋企食飯好過出街 我個仔掉返轉出街食好小野 除左有d朋友的爸爸係度我就食得真係好舒服 因為佢怕人地多過怕我同老公:tongue: 我個次仲係日本城買左個一人火鍋保同仔仔係屋企打邊爐佢可以一路玩一路食同睇電視好過去大家樂食 佢就無時停

大宅

原文章由 林仔 於 07-12-31 12:11 發表
我依家得一個 都好小小 係屋企食飯好過出街 我個仔掉返轉出街食好小野 除左有d朋友的爸爸係度我就食得真係好舒服 因為佢怕人地多過怕我同老公:tongue: 我個次仲係日本城買左個一人火鍋保同仔仔係屋企打邊爐佢 ...

我對孖b好鍾意出街食野嫁,仲好似食極唔飽添.佢2個喺屋企就食得少因為掛住玩,一路食一路(掉位)交換坐位,一係呢將d食物(不上不落)就係唔不入口裡.所以我唔同佢2個一齊食飯,等我餵完佢地我至食包尾.......

大宅

我個仔喺屋企就真係冇時停,我老公放假喺屋企食飯就更加(有daddy撐腰嘛) 相反出街食同返99度就好小小,起碼都會坐定定,但到最後冇耐性,都要郁嚟郁去兼要落地...不過個個細路都係咁架喇.
原文章由 kwokwong 於 07-12-31 17:40 發表

我對孖b好鍾意出街食野嫁,仲好似食極唔飽添.佢2個喺屋企就食得少因為掛住玩,一路食一路(掉位)交換坐位,一係呢將d食物(不上不落)就係唔不入口裡.所以我唔同佢2個一齊食飯,等我餵完佢地我至食包尾....... ...

男爵府

回覆 #1 Didi711 的文章

咁又係個個細佬仔都係8厭 我遲下仲黎多個都唔知點算 可能係我自已覺得啦女真係乖d定d 仔就真係無時停 不過唔知今次再生仔定最好有個女啦

首頁
12345...14

尾頁

跳至