跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:mommie0306 的帖子

D姑娘真係冇愛心!我仔七個月大時腸胃炎,果晚響屋企嘔左七次,晚上九點幾即飛的去就近st paul睇,探熱同登記時我仔又嘔左兩次,d姑娘黑哂面,話我地整污糟地方,我地已經有袋有紙巾,bb又喊又亂嘔我都冇辦法 佢地話d房full左。我就飛的轉去養和,養和d姑娘即call掛牌醫生黎,又好helpful俾個袋同紙巾我,又安排我上房。自此我仔有急症入院我直接去養和。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

瑪麗,教餵人奶支援一等一,姑娘好人,環境係差過私家外,冇野差,順產只準留三日,出院唔駛五百蚊性價比高。
work hard PLAY hard

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

miwongwong 發表於 14-8-4 22:19
大家喺邊間生bb?有冇好介紹?第一胎...
公立qm幾好, 獨立產房, 有全程陪產

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

jenniferK 發表於 14-8-28 11:18
瑪麗,教餵人奶支援一等一,姑娘好人,環境係差過私家外,冇野差,順產只準留三日,出院唔駛五百蚊性價比高 ...
生完想快d返屋企, 係嗰度瞓唔著, bb又嘈

男爵府

我去東區生,住特別房,好ok!

vickymok717  Me too  發表於 14-10-4 23:26
miwongwong    發表於 14-9-2 13:53

複式洋房

回覆:Shamuslau 的帖子

我都想住政府私家房呀 係咪要去到先話俾醫院知揀私家房?無房既機會率大唔大呢?

男爵府

eeyorebo1221 發表於 14-9-16 21:18
我都想住政府私家房呀 係咪要去到先話俾醫院知揀私家房?無房既機會率大唔大呢?

...
一入院上到普通房即刻申請入私家房,好難講機會率,要睇間醫院同時間,我等左一日

複式洋房

回覆:Shamuslau 的帖子

你係邊間醫院?東區?等左一日 即係生完之後先轉私家房啦喎?

王國會長

虎到金來勳章 牛年勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:Quote:eeyorebo1221+發表於+14-9-16+21:18+

原帖由 Shamuslau 於 14-09-17 發表
一入院上到普通房即刻申請入私家房,好難講機會率,要睇間醫院同時間,我等左一日 ...
我係一入院就同姑娘講,即上特別房,唔使去普通房

每日望住佢哋就充滿力量啦!

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

東區開刀住幾日? 傷口大嗎?

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

養和開刀有無E生推介?

複式洋房

回覆:Charlotte_mom 的帖子

養和生要幾錢呀?我本身都打算st paul,但見你地咁講又想轉thx

大宅

回覆:香港區邊間醫院生bb 好?

死啦!我已經係St.paul 落咗訂,聽你D咁講真係好驚呀

伯爵府

好媽媽勳章

我大女係St paul生,細仔係養和。養和好好多!

大宅

養和順產大約幾錢?

複式洋房

我响養和開刀,d姑娘好好service, 個醫生都好有耐性,每次照ultrasound都睇好耐又照埋4D,影好多相俾我。到生完我一日按好多次鐘d姑娘都無黑面,幾好……五日四夜半私家埋單11萬到!

複式洋房

回覆:phoebe_ming5 的帖子

我睇林思穎,好好人不過佢好鼓勵順產

大宅

回覆:mommie0306 的帖子

養和態度超好,除個別姑娘

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

st paul係態度衰姐, 如果你唔介意/忍佢幾日咪得lor, 佢又專業嘅咁又, 既然已俾左deposit就唔好唸太多

我弟婦搵方幸生去養和開刀, 又出乎意料咁平, 4年幾約6,7萬?

珍珠宮

東區,半私家,一日有六餐食,又有水果

首頁

尾頁

跳至