婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

穿山甲~我想問你睇個個葉展生係邊架,,同埋幾錢睇呀?

原文章由 穿山甲 於 08-2-12 22:22 發表

我曾看過香港區一個中醫,是我朋友介紹,就是早前周刊話李克勤老婆睇個中醫, 名叫葉展生中醫, 我和阿妹同期去睇佢, 半年後一齊有左bb.

民房

彬媽媽

你地可唔可以比你地個中醫d資料我呀,
我真係好想快d睇好呀....

pls pm to me

洋房

何婉珊註冊中醫師
北角炮台山: 2887 1299
下午4-9
要約的, 多人

何醫師而家有1-2日上午到下午3點在中環義診 , 收得平一點, 診金:20元 , 藥50元 . 就到時間到中環平好多.
都係要約.
中環電話 (中醫優惠登記) : 8102 6787 or 2537 2887
診所叫 " 良藥坊 "

原文章由 Kuromiduck 於 08-2-27 12:47 發表
彬媽媽

你地可唔可以比你地個中醫d資料我呀,
我真係好想快d睇好呀....

pls pm to me
彬'S媽媽

洋房

原文章由 bonnie_love115 於 07-12-24 09:31 發表
我上網睇過有間百聖醫坊,係油麻地,叫趙仕祥中醫,有無人睇過,口啤好唔好? 我好懶,唔想自已煲藥,紅碪個間呢?最好何文田,同上環附近會方便d,thank you very much ...

好似係浸會學生,啱啱畢業攞牌。

複式洋房

原文章由 穿山甲 於 08-2-12 22:22 發表

我曾看過香港區一個中醫,是我朋友介紹,就是早前周刊話李克勤老婆睇個中醫, 名叫葉展生中醫, 我和阿妹同期去睇佢, 半年後一齊有左bb.

穿山甲,可否pm啲資料比我?thanks v much.

大宅

回覆 #8 natnatma 的文章

natnatma
你可唔可以比你睇開果個遲醫師d資料我呀?
我想去睇佢呀!My e-mail [email protected]

首頁

尾頁

跳至