美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章

請問bb cream同tinted moisturizer有乜野分別呢??
事關我有支laura mercier既tm....d function同bb cream好似差唔多咁既?

大宅

有無人用緊hanskin 個隻??

水晶宮

畀面勳章

請問如果我d皮膚屬油性缺水同有d敏感, 可唔可以
用bb cream 呢 ? 用黑b定銀b啱d呢 ?

民房

Which brand is good?

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

點隻係最好呀???
我去過skin food睇bb cream買晒啦,只有粉餅ja
黑b同銀b有咩分別呀???

洋房

我覺得要在皮膚狀態好好之下才用到見到效果
如果肌膚出現好多問題時, 會爆暗粒同出油

複式洋房

我用brtc & skin79咖,我就係同呢個買咖:http://hk.myblog.yahoo.com/morita.shop,佢買5件就可以有平,,而且仲不時有gift送tim,你們得閒可以去睇下咖~

Tips:有時喺blog度無show的product原來佢都有賣喎,所以要問佢咖

洋房

我都想試下, 但係之前係其他forum見過有d sis用o左之後出粒粒,所以心大心細都唔知買唔買好.

複式洋房

上星期在旺角第一期中心26B地下買了╴支dr. jart 黑b試, So far so good,銀b無防曬麻,我諗夏天用有防曬好D,記得要搽定保濕再apply,而且係輕手印開,如果唔係会厚同出皺文la。買了$248送了一些sample,重要可以試質地,如果唔sure咪去看看! 間舖好似叫Dream XXXXX

大宅

以下地方買兩支bb cream,新版都係$386,仲可以一黑一銀喎....
http://www.heynature.com/catalog/index.php?cPath=71

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無人想一同買, 我想要黑bb cream一支

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

原文章由 Martin媽咪 於 08-3-13 09:51 發表
有無人想一同買, 我想要黑bb cream一支

where u live?

大宅

原文章由 RL 於 07-12-31 15:52 發表
有無人用緊hanskin 個隻??

我做facial個美容師比左d我試, 用過一次覺得好笠

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

christytsui,
如你是在職媽咪, 如方便我可叫快遞去你公司取及即比現金你, 或先入錢都得, 大家bk友有信心

原文章由 christytsui 於 08-3-13 12:06 發表

where u live?

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

but need to buy it first wow....
i am working in Tsing Yi, living in Kwun Tong district,
use my courier is cheaper , $8 only...haha

原文章由 Martin媽咪 於 08-3-13 13:22 發表
christytsui,
如你是在職媽咪, 如方便我可叫快遞去你公司取及即比現金你, 或先入錢都得, 大家bk友有信心

複式洋房

我想去呢間 heynature既門市睇左同試左先,可以既約埋一齊去,睇完之後share買

原文章由 Daphne^^ 於 08-3-13 09:12 發表
以下地方買兩支bb cream,新版都係$386,仲可以一黑一銀喎....
http://www.heynature.com/catalog/index.php?cPath=71

大宅

等我今晚放工去太子果間睇下先.

洋房

我係冬天時在skinfood買了枝蘆薈的...質地較杰...難推...冬天用都ok
最近天氣熱了...我就覺得好立...所以最近又用番laura mercier的有色防曬...質地爽d冇咁立

大宅

我今日去買左一銀b一黑b.$363兩支...我會用黑b...
所以要銀b我可以出讓.$182,沙田及馬鞍山交收....請pm我啦

[ 本文章最後由 Daphne^^ 於 08-3-13 21:40 編輯 ]

男爵府

both siliver or black BB cream also has SPF?

首頁

尾頁

跳至