嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

引用:Quote:原帖由 BONNIE_1234 於 14-08-20 發

原帖由 yiyi0401 於 14-08-21 發表
謝謝,你收到貨分享下靚相丫。。。。
好呀!無問題!

複式洋房

回覆 chun914 的帖子

謝謝你意見,我見Recaro自己個網頁都係claim佢呢張可以由0歲坐到7歲,而且喺外國嘅測試同評價都好高分,經Amazon買寄埋返黎香港都唔係好貴......

http://recaropromotion.com/performance-ride.html#manuals-tab

洋房

我揀左 Chicxx Nextfit, 由 infant 可以用到 65 lb! 而且係外國 website 買平香港好多!

大宅

引用:我打算買Maxi+Cosi+Milofix,+for+0~4+yrs,+

原帖由 BONNIE_1234 於 14-08-20 發表
我打算買Maxi Cosi Milofix, for 0~4 yrs, 依家Aeon 做緊折。
呢款初生都可以用?但bb都未識坐

複式洋房

引用:Quote:原帖由 BONNIE_1234 於 14-08-20 發

原帖由 Bearvv 於 14-09-02 發表
呢款初生都可以用?但bb都未識坐
佢可以較平,做一個\"dou\"型。提議你去03 baby 睇下實物。

大宅

回覆:BONNIE_1234 的帖子

ok thx

大宅

回覆:Carseat 問題......

Cybex 有無人用?好嗎?

大宅

Balmain1234 發表於 14-8-19 18:19
我依家用緊Maxi Cosi Pria 70, 可以用到70磅,都可以用好耐
好似話用Latch 係因為Isofix 要比專利,所以先 ...
你好,
想問一下一般細私家車用唔用到 rear facing,因為呢張carseat都好大,我想買,但怕用唔到。
如果唔介意可以講下咩車用嗎?

Thanks

大宅

原帖由 yiyi0401 於 14-08-20 發表
Ic...咁aeon有member 有冇再95折呀?謝謝
我喺網購㗎! 3490,而家應該加左價. milofix pass消委會2013carseat test

大宅

引用:Quote:原帖由 yiyi0401 於 14-08-20 發表Ic

原帖由 lala407 於 14-09-19 發表
我喺網購㗎! 3490,而家應該加左價. milofix pass消委會2013carseat test
E...請問哩款係咩牌子呀?

BONNIE_1234  未係 Maxi Cosi Milof   發表於 14-9-20 10:08

大宅

回覆:Carseat 問題......

我都想0歲Carseat連bb車,邊個牌子安全易用?

大宅

引用:我打算買Maxi+Cosi+Milofix,+for+0~4+yrs,+

原帖由 BONNIE_1234 於 14-08-20 發表
我打算買Maxi Cosi Milofix, for 0~4 yrs, 依家Aeon 做緊折。
我都買咗呢款,吉吉島bb展好抵,加埋晒優惠價,折扣,4000,仲有一個椅套

BONNIE_1234  我都係BB展買㗎!   發表於 14-9-20 10:05

複式洋房

回覆:lala407 的帖子

抵喎。你打算幾時用呀?

別墅

回覆:traveller632 的帖子

We use in Stream.
There is a web site I saw b4 can check if Pria 70 fit yr car or not from Maxi Cosi official web site. U can check it b4 use.
Btw rear facing provide better protection and should use as long as possible.

大宅

回覆 Balmain1234 的帖子

Thank you.

大宅

Cybex Pallas-2-fix (group1/2/3) car seat有iso-fix, 有3個成長階段(9 - 36kg),又有安全測檢。
香港永安有現貨睇,好似賣三仟幾; 如果有朋友响外國訂,會平幾佰添。
我都幫個囝訂咗,大概呢星期會到貨。

http://carseat.hk/en/cybex-palla ... 4258-hong-kong.html

之前都揀咗好耐先決定買佢,希望會幫到你

大宅

Siufia 發表於 14-8-29 18:16
我揀左 Chicxx Nextfit, 由 infant 可以用到 65 lb! 而且係外國 website 買平香港好多!

Amazon真係平香港好多,想問一問運費大約幾錢?同埋幾耐先到香港?

Thanks

大宅

引用:回覆+chun914+的帖子謝謝你意見,我見Recar

原帖由 hktrainman 於 14-08-29 發表
回覆 chun914 的帖子

謝謝你意見,我見Recaro自己個網頁都係claim佢呢張可以由0歲坐到7歲,而且喺外國嘅測 ...
請你響amazon買返來加埋運費幾錢?可以send條link俾我嗎?thx!

別墅

回覆:littleashley 的帖子

好用!

大宅

引用:Quote:原帖由 lala407 於 14-09-19 發表我

原帖由 yiyi0401 於 14-09-19 發表
E...請問哩款係咩牌子呀?
係呀!Maxi Cosi Milofix. 有isofix, 又過消委會2013test

首頁

尾頁

跳至