跳至

首頁

尾頁

民房

妳個B是否出濕疹呀?好返未呀!
妳哋去邊度上playgroup?能否介紹比我呀!我個B已7個月多D,其實是否適合上playgroup班未呢?
Thanks!

複式洋房

26/1 一齊上小霹靂-playgroup

Dear chinggau138,

因我們有位媽咪退出了,想盡快找到人補上!
時間:5:15-6:15PM
英文$960(8堂),逢SAT,1月26, 2月2,16,23, 3月1,8,15,29.
可爸爸媽媽一同BB入課室.

Do you have any interest?

原文章由 chingau138 於 08-1-23 15:31 發表
妳個B是否出濕疹呀?好返未呀!
妳哋去邊度上playgroup?能否介紹比我呀!我個B已7個月多D,其實是否適合上playgroup班未呢?
Thanks!

民房

Hi Rainbow1906,
地點在那裡?同時我想知playgroup班教D什麼?妳有沒有詳細資料可給我呀!我囝囝7個幾月是否適合上呢?

大宅

Can i also join your playgroup as well? I checked the other forum and said daddy and mammy cannot be in the class with bb at the same time, so i was a bit hestitated.

If daddy and mammy can be with bb in the class room, then i'm very interested to join the play group ah! Please let me know asap if i can join your group la! Thank you.

原文章由 Rainbow1906 於 08-1-23 15:57 發表
Dear chinggau138,

因我們有位媽咪退出了,想盡快找到人補上!
時間:5:15-6:15PM
英文$960(8堂),逢SAT,1月26, 2月2,16,23, 3月1,8,15,29.
可爸爸媽媽一同BB入課室.

Do you have any interest?

...

大宅

原文章由 tinajapan 於 08-1-15 14:08 發表

wing2003:

Hi, 我記得生之前在bk同妳傾過計架:lol:

原來好多媽媽的bb都未坐得好穩陣, 咁大家要努力train bb

昨日我老公打左去健康院問, 健康院話無問題, 如果touchwood 9個月都唔識既話呢, 就要番去見姑娘. ...

HI tinajapan,

我都記得之前同你傾過計架la!
我亞b上個week己經坐得穩左架la,
不過都仲未識自己坐係身and同埋冇反身law!!

大宅

我個bb而家都坐得好穩. 之前同佢影造型照時都冇咁穩, 到而家由反身到自己坐, 自己爬. 真係好快. 不過就未出牙仔, 你地既bb出左未呀

大宅

原文章由 kk814 於 08-1-24 00:04 發表
我個bb而家都坐得好穩. 之前同佢影造型照時都冇咁穩, 到而家由反身到自己坐, 自己爬. 真係好快. 不過就未出牙仔, 你地既bb出左未呀

kk814:

妳bb坐得穩仲識爬呀..妳就好啦...我bb仲未好穩想學爬但未爬到. 但好左好多了...
牙仔一隻都未出..但見bb有時好牙痕...好似周身唔聚財咁

大宅

原文章由 tinajapan 於 08-1-24 00:14 發表

kk814:

妳bb坐得穩仲識爬呀..妳就好啦...我bb仲未好穩想學爬但未爬到. 但好左好多了...
牙仔一隻都未出..但見bb有時好牙痕...好似周身唔聚財咁 ...

係呀, 佢識爬啦, 不過就未出牙仔

大宅

洛洛未識爬 (佢好懶惰:;pppp: ), 坐都唔係好穩,
但就已經出咗一隻牙仔, 成日好忟憎, 夜晚又瞓得唔好,
醒2~3次, 好慘
最愛DIY  手工皂 護膚品 頭飾 首飾 全部無難度

大宅

滿滿都係一隻牙仔都未出呀!
佢而家坐係度時搵對手禁住前面地下,
然后拮高個pat pat....但對腳都唔係好識擺位,
所以屈住都係爬唔到!

子爵府

我家小辛乖時可以自己坐半小時玩玩具,但并不是坐得很穩,可能因現在天氣凍穿得衫多,所以到現在仲未識爬,現在小辛己出左7只牙仔啦,他竟為吃,咩都要吃..粥仔己可以吃一碗啦我現在比仔吃3餐奶,2餐粥,加半個蘋果

原文章由 wing2003 於 08-1-29 23:34 發表
滿滿都係一隻牙仔都未出呀!
佢而家坐係度時搵對手禁住前面地下,
然后拮高個pat pat....但對腳都唔係好識擺位,
所以屈住都係爬唔到!

首頁

尾頁

跳至