跳至

首頁

尾頁

別墅

我都睇緊日本團bor..唔知可唔可以一齊join 團呢??

原文章由 mrsyam 於 08-2-15 10:13 發表

我睇應該唔會 , 因唔夠人數 , 我都去睇緊日本團 !
可能時間緊迫唔係太多媽咪可以放假 , 我哋不如遲D再plan過 ?

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-15 12:06 發表
我都睇緊日本團bor..唔知可唔可以一齊join 團呢??

我依家打算報東瀛遊嗰個5天東京團 (JTGF05), 妳可以睇吓 :
http://www.egltours.com/egltours/tour.do?action=touradvancesearchresult&countryId=1&searchKey=&noOfDays=5&countryName=%E6%97%A5%E6%9C%AC&pager.offset=20

別墅

咁你會選幾多號出發呀. 你bb去唔去呀...

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-15 14:35 發表
咁你會選幾多號出發呀. 你bb去唔去呀...

我打算 15/3出發 , 會同bb一齊去(慶祝1歲生日) !

別墅

係, 我都ok wor. 不過我husband唔去得. 得我同bb. 唔知得唔得啦...

如果得, 我地可以一齊去bor.

原文章由 mrsyam 於 08-2-15 16:22 發表

我打算 15/3出發 , 會同bb一齊去(慶祝1歲生日) !

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-18 11:05 發表
係, 我都ok wor. 不過我husband唔去得. 得我同bb. 唔知得唔得啦...

如果得, 我地可以一齊去bor.

我驚妳1個人湊阿b會好吃力 , 我諗最好叫多個人陪好d !

別墅

咁岩我媽咪15/3要去九寨溝, 所以我要放假.
我唸我未必搵到人啦, 如果唔係要帶工人去啦

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-18 11:22 發表
咁岩我媽咪15/3要去九寨溝, 所以我要放假.
我唸我未必搵到人啦, 如果唔係要帶工人去啦

我驚妳夜晚冇人幫妳會比較辛苦 , 如果妳可以都可以join團一齊去! 妳個b3月幾多號出世呀?

別墅

佢3月23號出世架. 我阿女一覺訓天光, 夜晚ok架. 係平時要帶好多野, 不過如果係disney裹面住都ok啦, 有咩可以返酒店ar ma....
沖涼就同我一齊沖lor...heeee....

而家我比左的料我c6睇. 如果佢ok, 我就去join架啦.
你啦. 你有無參加2/3 生日party呀, 到時見唔見到你啦.

原文章由 mrsyam 於 08-2-18 11:48 發表

我驚妳夜晚冇人幫妳會比較辛苦 , 如果妳可以都可以join團一齊去! 妳個b3月幾多號出世呀?

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-18 11:55 發表
佢3月23號出世架. 我阿女一覺訓天光, 夜晚ok架. 係平時要帶好多野, 不過如果係disney裹面住都ok啦, 有咩可以返酒店ar ma....
沖涼就同我一齊沖lor...heeee....

而家我比左的料我c6睇. 如果佢ok, 我就去join架啦.
你 ...

我 2/3 都會去生日party , 倒時我哋可以見面時傾吓有D什麼要準備 , 我上星期已報咗團啦 , 如果妳報咗通知我 (用私人通訊)!
如果真係可以一齊去 , 有兩個BB真係會開心D !

別墅

係呀, 好呀. 不過2/3到時咁多人..點認你呢?
我仲游說緊我c6. 佢擔心我一個人攪唔掂..努力中

原文章由 mrsyam 於 08-2-18 12:08 發表

我 2/3 都會去生日party , 倒時我哋可以見面時傾吓有D什麼要準備 , 我上星期已報咗團啦 , 如果妳報咗通知我 (用私人通訊)!
如果真係可以一齊去 , 有兩個BB真係會開心D ! ...

別墅

原文章由 leunter 於 08-2-18 12:22 發表
係呀, 好呀. 不過2/3到時咁多人..點認你呢?
我仲游說緊我c6. 佢擔心我一個人攪唔掂..努力中

到時我哋話俾對方知著什麼顏色衫相認(自己&BB) !

別墅

好呀. iloveit:

禁止發言

別墅

yes i know, that's what my c6 worry about. he...anyway, not confirm i still can go

禁止訪問

大宅

我都諗緊復活節去日本..但係個女未識行去旅行會唔會好辛苦?

攞護照去邊度看攪的?

原文章由 chumowendy 於 08-2-25 17:48 發表

喂喂,我又係報左東瀛遊,but is 13/3出發,團號is JKAH05
IF我早D睇到呢個TOPIC 我就叫C6 15/3先出發la
不過我就唔帶熙熙去lu, cos 佢太細,我仍是驚驚地
但我唔帶bb都可以同你地亞b玩 呀ma, 真係 ...

別墅

原文章由 melaniec 於 08-2-26 09:46 發表
我都諗緊復活節去日本..但係個女未識行去旅行會唔會好辛苦?

攞護照去邊度看攪的?

我個囝都未識行 , 但我都諗住帶麻車仔去(佢瞓覺or我哋食野) , 辛苦就辛苦d但可以一家三口一齊去旅行一定會好開心 !
妳可以上"一站通"網站send d資料俾人民入境事務處 , 佢便會 post d 申請表給妳 !

別墅

最終我都係輸左, 去唔到日本disney. 只可以去hk disney咋...

別墅

原文章由 leunter 於 08-3-8 09:47 發表
最終我都係輸左, 去唔到日本disney. 只可以去hk disney咋...

唔緊啦! 下次有機會我哋再組團去日本 !

*其實我都驚妳一個人帶BB好辛苦

首頁

尾頁

跳至