跳至

首頁
12345...6

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

melodylee113 發表於 14-9-16 16:56
佢話天主教學校系會甘,幾年就會換一次校長,之前校長幾好,依家新校長有新政策,話學校出錢俾數學好既小6 ...
但同區都唔係得佢一間天主教學校, 又唔覺其他天主教學校係咁

前任校長真係好有心架, 可惜今年轉左, 又唔知新校長係咩黎頭, 考慮中

禁止訪問

複式洋房

回覆:點解中西區,聖嘉祿小學甘唔出名?

唔通呢個真係11網大抽獎第三的好選擇

男爵府

好媽媽勳章

回覆:Mommy-Maggie 的帖子

有無人知近幾年擺第3系咪一定入到呢?

男爵府

回覆:Mommy-Maggie 的帖子

Agree

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

引用:有無人知近幾年擺第3系咪一定入到呢?

原帖由 melodylee113 於 14-10-16 發表
未必,今年得50個位乍

大宅

引用:佢升中有50%到英中,算系ok既啦。同聖安多

原帖由 melodylee113 於 14-09-13 發表
佢升中有50%到英中,算系ok既啦。同聖安多尼聖彼得一定無得比,不過小朋友讀得比較輕鬆,功課又少。

...

大宅

引用:有無人知近幾年擺第3系咪一定入到呢?

原帖由 melodylee113 於 14-10-16 發表
第一任選,第二李陞,第三聖嘉祿,第四新會。

男爵府

好媽媽勳章

回覆:Obiepapa 的帖子

你準備既選擇?

大宅

Obiepapa 發表於 14-11-3 13:55
第一任選,第二李陞,第三聖嘉祿,第四新會。

你吹水定認真

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 melodylee113 於 14-10-16 發

原帖由 pomanlife 於 14-10-16 發表
未必,今年得50個位乍
上年係臨時加班

伯爵府

環保接龍勳章

引用:Quote:Obiepapa 發表於 14-11-3 13:55 第一

原帖由 nkf 於 14-11-03 發表
你吹水定認真
我覺得ok喎。保險線set高啲之嘛。

彩鑽殿

引用:Quote:原帖由 pomanlife 於 14-10-16 發表

原帖由 小倩 於 14-11-03 發表
上年係臨時加班
依家先知

男爵府

好媽媽勳章

有無人知上年李陞擺第3,有無人入到?

伯爵府

環保接龍勳章

擺第三有機會入,but not guarantee

男爵府

回覆:melodylee113 的帖子

李陞少人放一,二

男爵府

回覆:chingcging 的帖子

係我心目中,聖嘉祿好過入新商會,潮商,聖馬太

男爵府

好媽媽勳章

系我心目中,聖嘉祿,李陞同呂明才系差不多。

男爵府

回覆:melodylee113 的帖子

Agree...不過li3間之中,我會選呂明才先

男爵府

好媽媽勳章

呂明才既最大缺點就系大班

首頁
12345...6

尾頁

跳至