嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問屯門邊度有賣噓噓樂, 又平, 或有做promo. 我係新墟到市中心d藥房, 間間都話唔賣尼個牌子?-(

公爵府

畀面勳章

睇左咁多mami推介平靚正嘘噓樂,早幾日見萬o $114 有2包 42+2片,終於忍唔住買黎試下(之前用過pampers,huggies,unicharm,nepia),真係好掂,又薄,又soft,吸完都好乾爽,真係覺得自己試得遲!

禁止發言

大宅

fitti之前未轉新裝都唔錯,但係佢轉左新裝後就不太好了,第一((size太細,第二很容易漏尿尿,第三價錢比起差唔多質素的尿片貴,))其實我個女女由出生到差不多2year都係用佢,因為其他大牌子真係比較貴,(個時仲未留意到噓噓樂,真係好鬼蠢 ))但因他轉了新裝後真的不好,固四圍問問,好多人都話噓噓樂真係好抵用,又唔漏尿,又唔貴,用第一次後真的感到我為何支持了fitti咁耐, 所以我而家已經係噓噓樂既fans啦, 雖然佢無顯示,但我覺得真的有無都無分別,唔通您見到條片濕晒您都唔同佢換咩,其實有時條片唔係真係好濕,但佢d顯示就好似濕咁,所以呢個顯示其實都不太可作準:) ,以上只是個人意見,同大家分享一下:loveliness: :loveliness:

複式洋房

原文章由 monkey05 於 08-1-24 21:33 發表
兩隻都用過, 都係 sealer 好d, 衰在唔係太多藥房買到. 但在護協買左 $50.5 / 42塊.

sealer 唔會漏尿, 但 fitti 好易漏, 仲要細塊過人.

請問係咩碼? 係唔係任何size都同價? 請問護協有冇中碼買? 知唔知幾錢呢? 唔該

禁止發言

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

Sealer好用啲,佢好乾爽,不過最唔好就係冇尿濕指示。

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

噓噓樂真係都幾好用, 果日訂左大王未送到貨黎, 走去買左一包試, 又真係OK喎, 又平, 我都後悔試得太遲 :cry:
我諗住用完大王轉用噓噓樂
不過我有成12包大王 :tongue:

[ 本文章最後由 catcat_22 於 08-1-31 14:57 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至