自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇人知NOTE 4幾時出?
一個舊會員新嘅秘密身份, 哈哈!

珍珠宮

引用:用緊5s冇諗過咁快換。不過對+有興趣。 +

原帖由 Nino 於 14-09-12 發表
用緊5s冇諗過咁快換。
不過對+有興趣。
我覺得5s揸上手啱啱好,大d驚handle唔到

珍珠宮

諗住遲d先~~

大宅

我想問,如果訂唔到,有無講邊一日正式發售呀?

大宅

畀面勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章

引用:有冇人知NOTE 4幾時出

原帖由 哈利媽 於 14-09-12 發表
有冇人知NOTE 4幾時出?
好似10月呀

珍珠宮

開心吸收勳章

引用:我不會用apple 了,因現在用63, 超方便,聽

原帖由 moonychan 於 14-09-12 發表
我不會用apple 了,因現在用63, 超方便,聽歌,煲劇,自定聆聲,睇漫書都得心應手,唔洗用個發霉itune:quie ...
買黎炒

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我唔買i phone 6 呀﹗

不過買 i phone 6 plus 之嘛﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

公爵府

好媽媽勳章

回覆:唔買l phone 6 揮手區

我唔買⋯⋯上年至入5s

不過要幫人買

已買左⋯⋯收工

男爵府

我,我仲好滿意我部note3可能我會等iphone7/8/9先買

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

公爵府

回覆:foine 的帖子

me

子爵府

珍珠宮

寶石宮

到!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

引用:到!

原帖由 milktealai 於 14-09-12 發表
到!

“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

男爵府

禁止訪問

引用:me我要買note4

禁止訪問

引用:我不會用apple 了,因現在用63, 超方便,聽

首頁

尾頁

跳至