夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我c6係....不過佢在大陸做野十幾年了, 身邊的朋友都係唔去玩既.
我好信佢, 我地剛結婚, 佢見到包二奶的同事會遠離.

我份工都係大陸工廠, 有時都要上, 有d同事都在上面. 真係分到有人玩, 有人唔玩.

唔係人人都唔得既, 好睇佢自己個人係點.

我c6係乖仔一名, 佢驚我在香港出事多過佢在大陸.

子爵府

如果事情係可以避免, 就盡量避喇.

男爵府

MommyPanel勳章 育兒性格勳章

都好睇你C6份人 ....

我返深圳office, 成個office都係B6 (except me), 啲男同事都愛回家架, 但 ...
- 真係有幾個女仔開聲想我介紹香港男人比佢地 ... (公司有single & available "MAN" 架)
- 夜晚同佢地食飯多左, 先知深圳真係不夜天

D女真係好 aggressive 架

侯爵府

回覆:C6返大陸做嘢,你地放心嗎

我老爺一個星期番香港訓2晚,長駐b6,奶奶好放心,我睇得出老爺好愛奶奶同d仔女,感覺上佢唔會出軌

大宅

我以前份工間中要上大陸幾曰,唔好話男人,女人都想出軌。上面早收工,早食晚飯,咁早返酒店,宿舍真係寂寞難耐,悶到出菇。那時我明白點解男人返大陸做野會出事。同埋部分大陸女仔好熱情,易熟同進取。

珍珠宮

開心吸收勳章

沙田BB 發表於 14-9-14 20:55
C6黎緊會返大陸做嘢,起碼留一年,你地會放心嗎???會跟埋佢返去嗎???

不如妳親口問C6想唔想上去做,期間留意下佢個表情係咪有一種遮掩唔住陰陰咀想笑非笑嘅表情出現...如果有,恭喜妳,佢已經諗掂偷食大計了
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

如果你c6係高級要員仲危險!我吾會放心!

子爵府

班大陸北姑勾男人真係好勁架!

別墅

我以前係上海做野一年,我係女,都出左軌,同當時9年男友分手,其實大陸生活真係太多姿多彩,果時我眼見身邊好多男性朋友都出軌-無論結左婚或未結,大陸女仔chur既程度令人o 咀

子爵府

女會自己送上門,你覺得佢忍倒嗎?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

引用:C6黎緊會返大陸做嘢,起碼留一年,你地會放心

原帖由 沙田BB 於 14-09-14 發表
C6黎緊會返大陸做嘢,起碼留一年,你地會放心嗎???會跟埋佢返去嗎???
最好唔好比佢上啦。但如果已決定。你跟埋佢上囉。

上得b6. 我唔會信男人果d所謂定力。我前大姐夫係一個例子。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

複式洋房

明白,多謝大家意見,
我都要諗下跟唔跟,
因為佢一星期返去五日,
六日會留喺香港,
我又唔想咁快跟埋上去,
費時以為我信佢唔過,
睇過一排點先

珍珠宮

引用:+本帖最後由+jelly326+於+14-9-14+21:25+編

原帖由 jelly326 於 14-09-14 發表
的朋友都係咁,不過佢老婆好放心,就算個老公係上面,都好小會主動搵個老公。但可惜個老公早就已經有小3。

BIGPAT  仲要大婆唔知  發表於 14-9-18 17:24

珍珠宮

要有心理準備, 隨時出現小三

水晶宮

引用:我以前係上海做野一年,我係女,都出左軌,

原帖由 queenS999 於 14-09-16 發表
我以前係上海做野一年,我係女,都出左軌,同當時9年男友分手,其實大陸生活真係太多姿多彩,果時我眼見身 ...
想問下你出軌的經過

別墅

引用:Quote:原帖由 queenS999 於 14-09-16 發表

原帖由 ricecooking 於 14-09-16 發表
想問下你出軌的經過
其實當時已同男友有問題,去上海做野識到好多係其他地方黎上海做野既男仔,經常相約一齊去蒲去玩,人在異地,防範性減低,2顆寂寞的心,自然容易有事發生啦

水晶宮

引用:Quote:原帖由 ricecooking 於 14-09-16 發

原帖由 queenS999 於 14-09-16 發表
其實當時已同男友有問題,去上海做野識到好多係其他地方黎上海做野既男仔,經常相約一齊去蒲去玩,人在異地 ...
Thx for sharing。但如果本身好宅,唔鐘意應酬放工即返家吽的人,會否無咁易出軌?

別墅

引用:Quote:原帖由 queenS999 於 14-09-16 發表

原帖由 ricecooking 於 14-09-16 發表
Thx for sharing。但如果本身好宅,唔鐘意應酬放工即返家吽的人,會否無咁易出軌?

...
嗯…咁好難講,因為上面做野好早放工,一定出去食飯,咁冇理由晚晚自己一個人食,一定有飯腳,跟住果d朋友就會撩你去飲野,咁早返屋企又好無聊,所以點都會去一,二次。再者,公司都有女同事ma, 佢地知道係香港男人好似蜘蛛精見到唐僧咁,主動到爆

翡翠宮

99.9%不放心

翡翠宮

引用:班大陸北姑勾男人真係好勁架!

原帖由 bokit 於 14-09-16 發表
班大陸北姑勾男人真係好勁架!
講真,有心抅你同我也抅到,男人真係性第一

首頁

尾頁

跳至