親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

公爵府

親子王國15週年勳章

回覆 candylovelyhkhk 的帖子

我都想知哪裡book. thanks

禁止訪問

引用:回覆 candylovelyhkhk 的帖子我都想知哪裡b

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都想知邊度book

禁止訪問

引用:回覆 candylovelyhkhk 的帖子我都想知邊度b

複式洋房

機票同酒店我每次都分開book......
機票會係出發前兩三個月睇定......而家間間航空公司都會
定期出d平機票..........

酒店會係agoda book......每次book都有得儲分...
儲到下次再book就減番幾百.....我覺得好抵.....
雖然agoda比其他貴....但都係幾十......
下次扣番都已經抵番.....
邊間好邊間近景點邊間服務好..都有好多評語俾你睇到....
我只會揀香港人既評語睇...一針見血......
唔使waste咁多時間.....

伯爵府

candylovlyhkhk 發表於 14-9-19 17:47
check PM
我都想知邊度book

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 lingcheung518 的帖子

但我睇過新年價錢都要$2800, 冇得平

大宅

回覆:hellohelloruby 的帖子

Hi 你好,我係一間旅行社book 的,你可以打去問下,不過我未出機票,因是團體票未成團的,所以我比了訂金,一成團先比尾數。
我是在星月旅行社book 的。

侯爵府

candylovelyhkhk 發表於 14-9-15 14:03
我地住3晚pattaya centara grande mirage,1晚bangkok mayfair marriott service apartment
兩間都住過, pattaya centara grande mirage - 佢個pool, 大小朋友都like.....

禁止訪問

引用:Hi+你好,我係一間旅行社book+的,你可以打

大宅

如果最後要加價, 我地就唔會去。

禁止訪問

引用:Quote:candylovelyhkhk+發表於+14-9-15+14:

侯爵府

candylovelyhkhk 發表於 14-9-23 22:44
個個JM都話Centara grand mirage resort,好期待!
不過, Bangkok Mayfair 就舊咗D...位置有少少唔就腳..... 你住一晚啫...都OK架.... 玩得開心D la...

複式洋房

回覆:農曆新年芭提雅,曼谷揮手區

請問各位有冇新年bkk hotel 介紹?我想600蚊左右,近bts既酒店呀?thank you

男爵府

引用:初二出發,+7日6夜,+16大7小,+淨玩pattaya

原帖由 dahahahk 於 14-09-15 發表
初二出發, 7日6夜, 16大7小, 淨玩pattaya
我都係喎,同樣初二出發,5日4夜,10大,淨玩芭堤雅

子爵府

畀面勳章

引用:年三十出發,5日4夜,6大3小,期待

原帖由 candylovelyhkhk 於 14-09-15 發表
年三十出發,5日4夜,6大3小,期待
可以pm 我邊度book 嗎 thx

大宅

Vickymak2003 發表於 14-10-8 01:13
我都係喎,同樣初二出發,5日4夜,10大,淨玩芭堤雅

住邊間酒店呀?
我仲諗緊7日可以去邊度玩同食.

男爵府

回覆:dahahahk 的帖子

我地唔係住酒店,bk左一幢villa呀
今次我地成班朋友都係第一次去,唯有上泰友營睇下有咩玩

大宅

瞓得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 dahahahk 的帖子

你地住邊間酒店同坐咩機呀 可以比行程我參考嗎
我地 10大3小呀

大宅

Vickymak2003 發表於 14-10-8 13:03
我地唔係住酒店,bk左一幢villa呀
今次我地成班朋友都係第一次去,唯有上泰友營睇下有咩玩 ...

Villa都有諗過, 但好多都唔近市中心.

你BOOK邊間VILLA呀?

首頁

尾頁

跳至