跳至

首頁

尾頁

別墅

take care!

複式洋房

你可以嘗試把不開心的感覺寫下來﹐當作發泄﹐這些文字也可以作為日後你對小BB的懷念和紀念。 We all support you!

別墅

it must be very sad, i lost my first baby when it's 12weeks 8yrs ago....(now my daughter is turning 4 next month and my son is also 0606 boy)

i remembered i cried and cried for ...i think around half an hour very loud at the hospital....then i tried to rehersal how to tell my husband cos i know he must be very said and i don't want him to comfort me in turn...so i reherse and reherse until i can finish the whole without crying....very hard....

but then i accept the truth and leave the wounds deep inside and time will cure, really

u have all our support and pls take good care

原文章由 newmommy 於 08-2-15 15:03 發表
你可以嘗試把不開心的感覺寫下來﹐當作發泄﹐這些文字也可以作為日後你對小BB的懷念和紀念。 We all support you!

大宅

really sorry to know this piece of sad news...
Take care. Pray for you.

大宅

我以學習忘記
希望忘記到吧
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

子爵府

時間係最好的療傷藥, take care

大宅

好好照顧自己身體,努力再造人呀!

大宅

我命運同你一樣, 原本我 9 月會做第2任mami, 但因為係上月中
發現出血 (個時係3個月),然後即去醫院,醫生幫我聽胎心,聽唔倒,我個時好驚,然係再照b超,證實bb係8週時已離開左我,我聽完後,d眼淚係咪流,然後入左醫院做挖宫手術,事隔一個月,而家已平伏,希你都唔好唸咁多,保重身體,大家一齊努力, 還有個可愛bb 要我地照顧

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

hi QQZOE,偒心, 最緊要妳養好身體, 收拾心情, 將來再又機會生個肥肥白白的宝宝, 我們祝福和支持妳!
原文章由 QQZOE 於 08-4-21 00:56 發表
我命運同你一樣, 原本我 9 月會做第2任mami, 但因為係上月中
發現出血 (個時係3個月),然後即去醫院,醫生幫我聽胎心,聽唔倒,我個時好驚,然係再照b超,證實bb係8週時已離開左我,我聽完後,d眼淚係咪流,然後入左醫院做挖 ...

大宅

原文章由 mickeyeva 於 08-4-22 18:34 發表
hi QQZOE, 別偒心, 最緊要妳養好身體, 收拾心情, 將來再又機會生個肥肥白白的宝宝, 我們祝福和支持妳!

其實,我決定要第二個BB時,係因為唔想囡囡咁悶,我想有人陪佢成長,會開心好多, 同埋,當佢長大後,(父母有什麼事,也有人同佢分担, 商量 ) 但命運令他離開我們, 或者是天注定, 所以我唸住唔生,把我的心血放在我呢個百厭囡囡身上

複式洋房

保重呀!我都8週,也提醒自己小心為妙。
好好調理好自己,不是搞差了就煩了。我們為你祈禱.

男爵府

2024勳章 BK Milk勳章

hi
我路過的, 是oct'07 媽媽, bb 6個月大, 見到你們的事, 心酸難過, 想說: "上天給予,必有安排"

各位媽媽, 身體要緊.....hope the little angel will be happy & peace in the sky

首頁

尾頁

跳至