懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 lamlam車厘子 的帖子

問下佢知唔知自己講緊咩,好難聽。
不過最好,係唔好太CARE,否則激親自己。
我C6之前都激到我。同佢講個魚缸有聲,一口話我攪佢D野。
重要一手FING開我隻手,當晚沖涼時勁激動。
嬲左佢一日一夜,問佢知唔知衰咩野。

大宅

回覆:真係好火滾

多謝各位JM鼓勵勸告,為咗bb好,我會保持冷靜,希望唔好再激動流啡

大宅

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:男人就係咁……我都好明白……。我都好嬲…

原帖由 siuba 於 14-09-23 發表
男人就係咁……我都好明白……。

我都好嬲……我個衰佬直情响屋企通渠……大肚禁忌……同人講……人哋實話 ...
有左唔通得渠架?我咁岩呢2日屎塔失左我仲自己通可以講下點解嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 lamlam車厘子 於 14-09-23 發

無錯!真係好嬲架!

仲有好多嘢,我真係好想數臭我個衰佬!我屈埋忍咗好耐都唔開post發洩,咁啱見你開post ...
我都係忍咗好耐,一有咗好多呢d嘅問題圍繞住我,我老公比你老公仲過份,我都唔想數臭老公,只係無位發洩,係度呻吓,依家舒服好多,多謝你明白我

大宅

回覆:lamlam車厘子 的帖子

我第一懷孕作小產要訓床,我老公吾理我成晚去玩,我餓左一晚。夜晚1几才回來我同距吵架,點知動左胎氣半夜大出血,立即去醫院已經無了。你之前小產左一次,你老公還不珍惜,由得距。你幾嬲都好最緊要安胎生左啊B才跟他計。到我第二次懷孕又作小產流血,我老公同我講可不可以吾做家務,第曰個B出世可不可以吾幫忙。我話得你以後什麼也不用幫忙,連錢也不用給我養女。因為以後我個女跟我姓,也不會叫你做老豆。現在我老公錫到個女不得了,湊女家務都做。男人賤骨頭來的吵架無用的。

cream090909  你好忍得!  發表於 14-9-23 16:16

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

唔好太緊張,過份緊張會好容有抑鬱的,放鬆d,多d提醒下老公,同埋有時男人唔知咁多野要避忌,講聲可能以後會好d,慢慢習慣。

男爵府

回覆 wing103 的帖子

Me too!我幾次留啡前都係情緒激動!

複式洋房

我之前都小產左 個衰佬話好多女人都會好平常 重話我身子唔夠好 今次第二次 有左 我好燥底 佢就話大肚大灑咩 叫我自己檢討下 真係針唔吉到肉唔知痛 如果可以掉轉佢地拕bb就好啦 比佢地受下

cream090909  好賤!  發表於 14-9-23 16:17

男爵府

我的育兒心得勳章

引用:Quote:原帖由+lamlam車厘子+於+14-09-23+發

無錯!真係好嬲架!

仲有好多嘢,我真係好想數臭我個衰佬!我屈埋忍咗好耐都唔開post發洩,咁啱見你開post ...
Jm,伸高手攞野呢個動作初期高危,你真係唔好再做啦,祝bb同你平平安安。

男爵府

我的育兒心得勳章

我老公好緊張,伸高手同彎腰都唔多俾我做。但係我希望佢做全套,未有之前佢激喊過我少於三次,但有左之後,激喊我至少四五次。好幾次都因為佢母親大人,我大肚,已經盡忍佢娘親,咁我真係控制唔到啲荷爾蒙,連佢自己本人都唔體諒我,仲要跟埋佢娘親無理取鬧,咁我唔彎腰唔伸心都無用啦,激死我!

男爵府

siuba 發表於 14-9-23 14:09
無錯!真係好嬲架!

唔好火啦

男人有時就係咁, 講完永遠唔記得!

我的信念係 : 自己保護自己 & bb

我一開始, 預左男人係唔會 take care 我, 有做係 bonus, 無係正常!佢地見唔到, 又 feel 唔到架麻!

到出世,我都唔預佢地會幫手揍, 會幫手係bonus, 唔會都唔出奇, 唔好攪破壞 / bb 半夜喊,嘈住佢瞓唔到,勁發皮氣就已ok

至於 d “ 傳統避忌“, 佢唔信, 真係唔會理, 你見佢做, 咪嗱嗱聲出街, 當唔知囉 浴室擺位, 睇下有無得轉到 / 放張椅仔企高一小級攞 / 有無d 夾可以夾到落來

ps 身體完全ok 了嗎?

29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

複式洋房

回覆:moonwang 的帖子

雖然咁鬧佢 但都知自己皮氣大 自己點都要錫自己控制自己情緒 保住個bb

男爵府

relax..

複式洋房

其實你老公對你好好㗎啦!對你出去管接送,可能手車麻麻,咁你戴安全帶時咪順手護住個肚囉。。。你發脾氣唔開心出咗梳化瞓,佢寧願瞓喺你地下附近,都冇自己走返入房,可見佢對你都緊張,只係有時男人真係會粗心少少,但我相信佢係冇心嘅,其實有咗寶寶,唔只得媽媽有壓力㗎,爸爸都會有,記住保持心境平和,凡事向好嗰邊諗就得㗎啦!

大宅

多謝大家鼓勵,我會加油努力

男爵府

經驗之談,要保持開朗平靜心情,上貼鬧完我老公後即流啡,應該係動了胎氣。不過我b本身都唔得,所以最後都走咗

水晶宮

要保持好心情啊,千奇唔好為小時勞氣啊!

別墅

leunggood 發表於 14-9-23 15:27
我第一懷孕作小產要訓床,我老公吾理我成晚去玩,我餓左一晚。夜晚1几才回來我同距吵架,點知動左胎氣半夜 ...
嘩~如果我老公咁樣同我講, 我真係會同佢離婚囉!!!咁你都忍受到!!!好勁呀!!

大宅

回覆:magic_lmt 的帖子

後來我老公也知錯了,對我千依百順,生左個女之後錫到個女不得了。我想講男人好似一個小朋友咁要教的,吾好下下講離婚,如果系教而不善我才會選擇離婚。

大宅

我都當老公係大仔
當佢係小朋友,妳就无咁火

首頁

尾頁

跳至