自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 babyemma 的帖子

佔領者非法集會,警方清場合理,但佢地和平集會得保鮮紙同遮,你地覺得警方用胡椒噴霧催淚彈冇問題。
今日有反佔中人士去旺角,有部分反佔中人士打人、性騷擾、攞刀片,你地覺得警方唔用胡椒噴霧催淚彈冇問題。

有一個律師係地鐵只係戴黃絲帶,個阿伯就打人,就係因為警方之前比人鬧,你地覺得而家警方唔做野岩?
https://www.facebook.com/supporthktv/posts/621599004623991

大宅

引用:記唔記得你哋之前點侮辱警察

原帖由 babyemma 於 14-10-03 發表
記唔記得你哋之前點侮辱警察
仲叫警察辭職,邊個保護你地呀!

瑪瑙宮

畀面勳章

回覆:依家就要警察保護你離開

男爵府

重記得之前有人話 沒有警察的出現,今晚的香港和平+美麗了許多許多!!

子爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆 feifei_baby 的帖子

警察都需要處理鍾意投訴的無理市民!!!

不過, 請問你份工需要被鬧食屎狗嗎? 被叫去死落地獄嗎? 被粗口問候你及你的家人嗎?

如果無, 你份工係幾受氣, 但不需被侮辱

我們可持有不同意見, 不過無[size=14.3999996185303px]需要侮辱他人

祝工作愉快

男爵府

回覆 prettypretty818 的帖子

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

唉……police做又罵,不做又駡

子爵府

回覆:babyemma 的帖子

又要威又要xxx

首頁

尾頁

跳至