自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

一直以黎對欣兒都無咩等別感覺, 直至昨天睇/聽左佢既一話後.....對佢多了一種憐憫既感覺....可能自己以為人母.....所以對放佢痛失母親更令我了解到佢既心情...

希望未來既日子裏...佢可以快樂對生活下去..

公爵府

2018父親節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

佢都好可憐嫁,最愛錫佢既兩位親人(婆婆、媽咪)都走左,心情一定難以接受,其實佢都好堅強嫁啦,如果比著我,一定會喊到吧吧聲,收唔到聲,希望所有人都會接受佢、愛護佢。

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我睇報紙都喊呀... :cry:

我好想睇返d片, 邊度有得睇呀?

大宅

原文章由 沙沙 於 08-2-20 23:53 發表
睇一次喊一次咁制...眼淺~

me 2

男爵府

我出名係"無淚之女", 但自從做左呀媽之後, 見到或聽到有d小朋友"陰功"野我都好容易動容, 昨晚見到欣兒, 我都眼濕濕...畢竟, 無左媽媽真係好可憐.
希望佢振作, 唔好學壞, 最好唔好入娛樂圈, 因為d觀眾好善忘, 第時又群起攻擊佢就無謂啦.

男爵府

我好眼淺嫁, 每次睇到欣宜同肥姐嘅片段都忍唔住喊, 尤其
欣宜唱"真的愛您"嗰時.

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有, 我好眼淺, 尤其是睇到 訪問 李琳琳 佢喊到 講唔到野, 我又嘍住喊羅

其實我唔應該睇, 因為我一定跟住喊
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我都睇到眼濕濕
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我有喊呀, 好心up囉, 可能肥肥拖咁耐有d心理準備, 但係之前哥哥過身時, 我喊到第二日要帶黑超返工, 好傷心, 好難接受, 因為好突然, 同埋我係佢fans
原文章由 cjessjess 於 08-2-20 23:42 發表
我係一個好眼淺既人, 呢兩日喊左好多次
之前哥哥同亞梅都無喊得咁厲害...........
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

我第2晚睇tv睇到 了........

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我都哭左出來.......我忍住...因亞仔坐左我隔離...怕嚇親他.....所以......做忍者...

大宅

好媽媽勳章

我琴日睇有線直播記者會現場已經哭到收唔到聲
快樂可人兒
:-DResults:

大宅

2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

欣宜話會乖,堅强時...真係忍唔住,亞仔四歲問我:肥姐死咗,我係唔係唔開心?

公爵府

好媽媽勳章

我冇!但平時我好眼淺
不過昨晚睇完佢同袁泳儀、周華健套戲(亞視播)有點感觸:cry:

[ 本文章最後由 mimi88 於 08-2-21 11:56 編輯 ]
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

珊瑚宮

好媽媽勳章

我都有喊啊

侯爵府

有啦..... 見到肥肥同欣宜既情... 無不動容 , 我 cry 咗幾轉啦 :-( :-( :-(
連今朝睇佢本特刋都喊 :-( :-( :-(

民房

我係上 youtube 睇番D台慶and 一家親(欣宜還是BB時)睇到喊。:-( :-( ..............真係忍唔住..........

原文章由 reginetsui 於 08-2-20 23:33 發表
到左梁思浩, 曾志偉...都好傷感, 由其佢話肥肥等佢食飯果度, 我都喊咗出黎...

今日見欣直到佢強忍眼淚話佢會爭氣佢會乖, 我覺得好心 up...

欣兒係記者會強忍淚水, 勉強擠出笑容, 呢d先至係表 ...

男爵府

一見到電視播肥姐同欣宜一齊既晝面我都會眼濕濕:cry:

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至