跳至

首頁

尾頁

大宅

哎呀, 得尖沙咀有0乍.....

原文章由 ida*yu 於 08-2-23 00:03 發表
佢地係得尖沙咀一間 ...
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

大宅

DWE 我都參加過 open house 的試堂0架, 係上次柴娃娃生日會時報名的, 宜家唔知仲有無呢, 你不如試下打電話去問丫。

其實我上次試左覺得好好0架, 不過要買佢0的教材至可以報 playgroup, 我無買到0的教材, 因為自知無恆心播俾 bb 睇/聽呀....

原文章由 mandy1227 於 08-2-24 12:26 發表
DWE果d playgroup唔係要比錢先可以去嘅咩?我見佢寄嚟d會員通訊入面果d活動全部都要比錢架喎,而且仲好貴添。
可唔可以話我知邊度唔使錢呀
@ 如果有錢有社會地位先至會被人喜愛,呢個世界就太可悲了 @

大宅

你 english playgroup 報邊間??

原文章由 heidi0653 於 08-2-22 22:45 發表
我囡囡依家上緊English playgroup & Spanish playgroup,兩個都係一星期一堂。

English playgroup
$500 / month (無補堂)

Spanish playgroup
$1100 / month (可補堂)

之前未足1歲時都上過heep hong playgroup, 都覺 ...

大宅

hi Heidi,

I want to know too... thanks!

原文章由 李小B太太 於 08-2-25 11:50 發表

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原文章由 sweetcouple 於 08-2-25 15:24 發表
我想問: 有冇知沙田有冇playgroup??

Lemon Tree Learning Centre (火炭)
http://www.lemontree.com.hk/playgroup.htm

好時光 (沙田廣場)
http://www.goodtime.edu.hk/main_c.html

大宅

原文章由 李小B太太 於 2/25/08 11:50 發表

MLKN & 李小B太太, pls check pm

複式洋房

Hi 李小b太太,我係佢地會員呀,不過我唔知佢地有playgroup,佢地會訊果d只係活動(間唔中只得一次果d),唔係playgroup嚟。我想問open house嘅試堂係邊區架?thanks~
原文章由 李小B太太 於 08-2-25 11:50 發表
DWE 我都參加過 open house 的試堂0架, 係上次柴娃娃生日會時報名的, 宜家唔知仲有無呢, 你不如試下打電話去問丫。

其實我上次試左覺得好好0架, 不過要買佢0的教材至可以報 playgroup, 我無買到0的教材, 因為自知無 ...

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

原文章由 sweetcouple 於 08-2-26 07:53 發表

which is better?? 你有冇上過!?

謝謝~~~

無上過呀......我阿b上緊協康會的playgroup

大宅

好媽媽勳章

english playgroup

原文章由 heidi0653 於 08-2-25 17:38 發表

pls also pm me????
:-P birdbird :-P

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

咦, 無0既??? 可否 send 多次?? thanks~~

原文章由 heidi0653 於 08-2-25 17:38 發表

大宅

響尖沙咀0架~

原文章由 mandy1227 於 08-2-26 01:00 發表
Hi 李小b太太,我係佢地會員呀,不過我唔知佢地有playgroup,佢地會訊果d只係活動(間唔中只得一次果d),唔係playgroup嚟。我想問open house嘅試堂係邊區架?thanks~

大宅

me too... 可否 send 多次??

原文章由 李小B太太 於 08-2-26 16:20 發表
咦, 無0既??? 可否 send 多次?? thanks~~

別墅

I have planned to enrol dancing class for Matthew...starting from 18months...

大宅

我有個fd上過lemon tree麻麻哋
原文章由 sweetcouple 於 08-2-26 07:53 發表

which is better?? 你有冇上過!?

謝謝~~~
澄澄小公主的家

複式洋房

ida,

澄澄上果間係咪要買佢地d教材先報得??sorry,我唔係好明....但又想去試下

大宅

我都想幫小笨報 dance class 同 music class 啊~~
你有心水未?? 會報邊間??
我就仲未有 idea 啊...

原文章由 snoopy123 於 08-2-26 22:07 發表
I have planned to enrol dancing class for Matthew...starting from 18months...

大宅

My English playgroup is in Tuen Mun

http://www.babybuddies-hk.com/

首頁

尾頁

跳至