親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #19 bwm 的文章

d水冇漏過,因我只裝了9成滿,包完毛巾再包膠袋,一啲都冇漏
Disneyland只玩了5-6樣嘢,其實攞完第一個FP ,1:30pm可以再攞第二個,但我攞的已是8:30的巴斯光年(其他FP機close晒)但我最後都冇玩到
Hello Kitty Land ¥1000只是入場和睇表演,要入Kitty間屋或坐船都要比¥500一次
同埋呢隻coupon只在星期六、日或假期先可以用

男爵府

原文章由 bwm 於 08-3-5 17:16 發表
我想問吓, d水記行李倉,有冇leak水呢?? 會否因氣壓問題,個樽會爆呀??

我上一年去關島都帶左六加侖水,我用果汁先生樽黎裝,寄倉一滴都冇漏過,但今年唔會帶喇,因為囡囡都大個左,間唔中我都比佢食街外野,所以我諗應該冇問題。

大宅

回覆 #21 amymiss 的文章

我是經日航天地訂package的,6日5夜 一家三口(我個女是infant飛)連tax大約14000左右,我個女都有一份熱食(茄汁意粉之類)一盒bb餅、一隻蕉、一個玩具、二塊尿片!(回程時送的是麵包超人片片添,可惜是L碼,我個女著唔落!)
西松屋d野唔係特別平,d衫既款/質地都好一般,不過如果去麵包超人館的話,不妨行入去看看(因為必經)
如果大人去麵包超人館,淨係影相+購物,2個鐘實行完,但可以去下間餐廳食野,d甜品好好味!

男爵府

AMY,

你囡囡去到日本係咪都係食生果當菜呀?我囡囡都係無菜不歡。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆 #9 yiuyiuyoyo 的文章

可去新宿大黑屋或去上野Ticket King(好似這間平些)買HelloKitty Land的票, 大概2千5百日元一張(2年前的價錢全日票), 好似入面遊戲包晒!

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

因為日本好多時星期一係假期黎架!!

原文章由 amymiss 於 08-3-5 14:25 發表
麵包超人館內有餐廳,同埋大部份商場d餐廳都有兒童餐,但多數都係腸仔、漢堡扒、薯條之類,冇乜菜食,但我個女淨係鍾意食菜,所以佢嗰幾日食得好少好少,只係靠飲奶同埋夜晚在酒店食生果,在日本食士多啤梨真係好平好平,香港賣成一 ...

民房

回覆 #25 mickeyeva 的文章

想再問如去大黑屋買kitty 飛, 係買當日飛 or 可以之前個日買定? thanks so much

大宅

please help! 東京酒店

買咗國泰嘅平機票去東京, 想問吓大家邊間酒店好... 希望近JR站或方便由JR站行過去的.

請幫忙

- keio plaza

- centuary sothern tower

- hyatt
Our anniversary[br]

大宅

知唔知東京邊度買Blue Label好?
:idea:

首頁

尾頁

跳至