跳至

首頁
12345...60

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 jennifer_lam 於 08-3-24 19:19 發表

咁呢個week我地又無緣啦

唔緊要...下個week囉

係喎...thx你幫我買朱古力蛋...

不過...原來唔同我果隻架
我想買果隻係creme egg...入面係白色cream
你果隻係cremel egg..入面係拖肥

大宅

原文章由 月希 於 08-3-24 19:58 發表

唔緊要...下個week囉

係喎...thx你幫我買朱古力蛋...

不過...原來唔同我果隻架
我想買果隻係creme egg...入面係白色cream
你果隻係cremel egg..入面係拖肥 ...

係咩,原來仲有其他架

珊瑚宮

原文章由 jennifer_lam 於 08-3-24 20:04 發表

係咩,原來仲有其他架

係丫...我今日食左隻先知係唔同既mouth:

不過我係hk都搵唔到...好辛苦先搵到4隻..
所以有差唔多既都食住先

別墅

原文章由 無憂島 於 08-3-24 00:28 發表
其實我都冇野做,我老公又出左trip去以色列,但我個女星期二跳ballet., 所以想星期三先返

你返香港幾耐?有乜搞作?去吾去Disney or Ocean Park?

未知留幾耐呀, 不過都只會係幾日姐, 因為幼稚園果度好似 1/4
要交留位fee, ocean park 唔去住,
disney 有d興趣, 我pm咗個hk mobile 俾你, 你返到去得
閒call我啦.

[ 本文章最後由 澳門傻媽媽 於 08-3-25 00:27 編輯 ]

複式洋房

月希,

有冇甘慘啊你地,如果系我send俾你果種, 皇朝果度大把窩,你都見到相啦 (我頭先影既),不過吾知道系吾系你想要果種creme egg.

原文章由 月希 於 08-3-24 20:11 發表

係丫...我今日食左隻先知係唔同既mouth:mouth:" />mouth:" />

不過我係hk都搵唔到...好辛苦先搵到4隻..
所以有差唔多既都食住先

[ 本文章最後由 無憂島 於 08-3-26 00:19 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-3-26 00:11 發表
月希,

有冇甘慘啊你地,如果系我send俾你果種, 皇朝果度大把窩,你都見到相啦 (我頭先影既),不過吾知道系吾系你想要果種creme egg.

皇朝喎 邊度有...7仔,ok,新苗我都睇過...係冇架喎....我係澳門只係係八佰伴見過咋....

如果係置地果邊果間新苗或來來我就未去過...因為遠...渣車又冇位泊..行過去又想死

複式洋房

系東皇朝酒家斜對面 = 金濠海鮮酒家對面既 magazine and coffee shop.

原文章由 月希 於 08-3-26 11:22 發表

皇朝喎 邊度有...7仔,ok,新苗我都睇過...係冇架喎....我係澳門只係係八佰伴見過咋....

如果係置地果邊果間新苗或來來我就未去過...因為遠...渣車又冇位泊..行過去又想死 ...

[ 本文章最後由 無憂島 於 08-3-26 12:00 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-3-26 11:56 發表
系東皇朝酒家斜對面 = 金濠海鮮酒家對面既 magazine and coffee shop.

係咪賣英文書果間??果度有 我好少去果度架..等我明天去入貨先 (其實我加加埋埋都有6-7隻啦

洋房

過咗拱北關,向左手邊行...岐關酒店同福海之間有間叫"皇龍"~~~即以前既"運通泰"...點心唔錯,小炒亦ok...價錢唔貴,次次陪老細出大陸開會都會去

原文章由 xaolin 於 08-3-23 20:53 發表

hi,有冇去過拱北飲茶啊!我想去,但唔知拱北附近邊度有茶飲同埋又抵食呢?

複式洋房

hello.,幾日冇見....返左香港

上個星期冇飲茶嗎? 甘今個星期飲吾飲?

別墅

原文章由 無憂島 於 08-3-31 12:09 發表
hello.,幾日冇見....返左香港

上個星期冇飲茶嗎? 甘今個星期飲吾飲?

Thursday, 澳門, 有無問題, 我Friday又要返HK,
如果有人join, 我就book 架啦.

大宅

原文章由 澳門傻媽媽 於 08-3-31 15:48 發表

Thursday, 澳門, 有無問題, 我Friday又要返HK,
如果有人join, 我就book 架啦.

This week i am in Macau (taipa) ar, ok to drink tea, is it Thurs? Where ar?

大宅

olivia,
我ok呀.
十月變形記: http://hk.myblog.yahoo.com/bibu-fish

別墅

咁就 Thursday 去88伴頂層果間金漢啦, 12 :00,果度咁細,一眼望晒,
今次個"行動"唔駛"暗呺"啦。

飲完茶,仲可以係88伴行一陣,正呀!

月希,

你去咗邊呀!!!!!!

[ 本文章最後由 澳門傻媽媽 於 08-3-31 16:56 編輯 ]

珊瑚宮

今個week我唔得丫..公公wed會過黎..我要陪佢=.=冇理由帶埋佢出黎飲茶嘛..
不過下個week我一定join..我等左好耐架啦

複式洋房

星期4我ok, 預我1位吖吾該

原文章由 澳門傻媽媽 於 08-3-31 16:54 發表
咁就 Thursday 去88伴頂層果間金漢啦, 12 :00,果度咁細,一眼望晒,
今次個"行動"唔駛"暗呺"啦。

飲完茶,仲可以係88伴行一陣,正呀!

月希,

你去咗邊呀!!!!!! ...

[ 本文章最後由 無憂島 於 08-3-31 17:07 編輯 ]

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-3-31 17:05 發表
星期4我ok, 預我1位吖吾該

你就好啦..我想去丫
最衰我wed要返hk睇醫生...搞到公公要早一日過黎..
如果佢thur night先黎我就可以去飲茶

複式洋房

Beauty Sandy

甘你肯吾肯。。。。 ?你知啦,我冇左你吾得架。

原文章由 十月變形記 於 08-3-31 16:19 發表
olivia,
我ok呀.

複式洋房

你話去買野。好快。。

2個鐘頭一定閃到返去

Shhhhhhhhhhhhhh...........

原文章由 月希 於 08-3-31 17:09 發表

你就好啦..我想去丫
最衰我wed要返hk睇醫生...搞到公公要早一日過黎..
如果佢thur night先黎我就可以去飲茶

珊瑚宮

原文章由 無憂島 於 08-3-31 17:12 發表
你話去買野。好快。。

2個鐘頭一定閃到返去

Shhhhhhhhhhhhhh...........

我要煮飯比佢食丫mouth: 我唔煮..佢又食麵包就算....
佢周身病....好煩架

首頁
12345...60

尾頁

跳至