自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

引用:同佢講:你死嗰陣自己爬入棺材,唔好煩到人

原帖由 Kawingbb715 於 14-11-16 發表
同佢講:你死嗰陣自己爬入棺材,唔好煩到人
唔使咁講卦

唔理佢走人就算

用戶要求終止服務

我都試過去7-11 買完野( 我用佢地提供的膠購物籃), 佢要我行番去,將籃放番落果疊膠籃處.

即是要我由門口的收銀, 行番入店鋪尾, 冷凍飲品櫃旁邊那疊膠籃處

又是90 後, 四眼靚妹

珍珠宮

回覆:90後sales, 我行完佢間店叫我執返好d衫

我朋友也試過,不過是買鞋

珍珠宮

男爵府

子爵府

有d sales. 好奇怪, 掛上架個d 衫只要有客拎過出黎拼,even 冇拎過出黎,只係推開格離d 衫睇下o個件3咩樣, 睇完整番好 ... 你一行走,佢即刻沖過黎整整整(唔知整乜?好似話俾個客知你整亂佢d 野,人一事實冇亂過?!?!)..... 通常d sales. 咁我都即刻走,做咩要睇你個死人黑面仲要幫襯佢地

sharon1    發表於 14-11-16 13:18

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

咁既服務態度

公爵府

依d真係冇左份工唔好問點解

sharon1    發表於 14-11-16 13:18

珍珠宮

大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Kawingbb715 發表於 14-11-16 11:39
已記住

珍珠宮

望一望佢:唔掛呀。。。吹咩…

伯爵府

環保接龍勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章

平時我照完鏡唔啱既,都會掛返原位架

andyman    發表於 14-11-16 15:32

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

所以呢d人咪一世打呢d工囉

王國長老

王國長老

呢種人永遠唔會出到頭, 人生只會失敗, 莫動氣.

sharon1    發表於 14-11-16 13:19
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

男爵府

引用:我都試過去7-11+買完野(+我用佢地提供的膠

原帖由 mok239 於 14-11-16 發表
我都試過去7-11 買完野( 我用佢地提供的膠購物籃), 佢要我行番去,將籃放番落果疊膠籃處.
我都試過排百x快線俾錢,俾完錢走咗幾步俾個收銀阿姐叫我拎返個購物籃走,好奇怪佢哋啲購物籃唔係收銀自己收既咩?

複式洋房

回覆:adaughter 的帖子

係啦,其實點解要咁做,阻住晒睇衫

用戶要求終止服務

吉茄 發表於 14-11-16 12:08
我都試過排百x快線俾錢,俾完錢走咗幾步俾個收銀阿姐叫我拎返個購物籃走,好奇怪佢哋啲購物籃唔係收銀自己 ...

百X :

--- 用車, 我會自己推到較寬敞的出口處

----用籃, D 收銀唔係佢地自己儲埋一堆後, 有職員自地一次過囉去入口處咩?

你果次遇果位收銀阿姐都是傻的.

我遇果位有係收銀公主.....不過, 果次我笑笑口應佢----- 你叫經理SERVE 你囉. (經理正在她身後整理緊香煙)

用戶要求終止服務

vivibabyvivi 發表於 14-11-16 12:07
所以呢d人咪一世打呢d

仲要成日覺得自己"無綠無故" 被人辭退.

唔反省下自己, 唔知自己職責, 唔知自己位置.....唉...........

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

有d sales真係好奇怪 咁唔滿意未唔好做

首頁
12345...8

尾頁

跳至