自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

男爵府

回覆:yvonne200793 的帖子

公爵府

回覆:星期日檔案,令我想起傷痛

如果呢胎出到世,我今星期預產期,分分鐘仲係醫院呀~頭先爆喊,問老公點解要今日先做呢個節目,嚇到佢轉台唔俾我睇

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+yvonne200793+於+14-11-16+發

原帖由 hudsonchui 於 14-11-16 發表
我也試過小產,
唔好喊,你依家好開心架,我記得你有四個寶貝

<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章

心痛仍在老公轉咗台!

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

引用:Quote:原帖由 hudsonchui 於 14-11-16 發表

原帖由 fatpanda 於 14-11-16 發表
唔好喊,你依家好開心架,我記得你有四個寶貝
Yes, 好感恩

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 yvonne200793 的帖子

加油!只要懷念,要傷痛!

伯爵府

引用:如果呢胎出到世,我今星期預產期,分分鐘仲

原帖由 emimi 於 14-11-16 發表
如果呢胎出到世,我今星期預產期,分分鐘仲係醫院呀~頭先爆喊,問老公點解要今日先做呢個節目,嚇到佢轉台 ...
我上星期生17w7生左個仔,而家坐月,介紹你睇一本書“把妳生回來” 入面講好多人小產既故事,不過書店無啦,要圖書館借,加油呀!

伯爵府

引用:Quote:原帖由 hudsonchui 於 14-11-16 發表

原帖由 flyhigh_sabrina 於 14-11-16 發表
佢果句「就算生多個都代替唔到」,講完我即喊
係,無錯!同埋“你仲後生” 呢句都係,根本唔明白,無左bb同無左親人意義係一樣!

男爵府

睇見佢地張全家福

一個人 不怕雨天。。。兩個人 就是晴天

大宅

回覆:conniebebe 的帖子

我上次 21 週BB 無咗心跳都係睇呢本書,睇完感覺自己仲有希望。。。最後今年 2 年生咗個BB

大宅

回覆:flyhigh_sabrina 的帖子

係呀。。。雖然我已經再生咗一個,但心入面仲有想起無咗果個,由其岩岩生完,每次抱起 BB 都會諗起出唔到世果個。

伯爵府

2018母親節勳章

我都係睇到喊!

水晶宮

conniebebe 發表於 14-11-16 20:47
我上星期生17w7生左個仔,而家坐月,介紹你睇一本書“把妳生回來” 入面講好多人小產既故事,不過書店無 ...
thks for introducing the book

大宅

我果時每次聽到人地咁講,心入面真係好難受。。。無試過失去既人係唔會明白,失去BB咁感受

伯爵府

引用:我上次 21 週BB 無咗心跳都係睇呢本書,睇

原帖由 大少媽媽 於 14-11-16 發表
我上次 21 週BB 無咗心跳都係睇呢本書,睇完感覺自己仲有希望。。。最後今年 2 年生咗個BB

...
係咪黃金半年有第二胎丫?

男爵府

我多次小產,就好似節目所講,我間中都會諗起我4個小天使!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆:yvonne200793 的帖子

大宅

唔係呀,果時太傷心。。。攪到身體內分泌出問題,奶收唔到,幾個月都流奶,有m但無排卵,睇完西醫睇中醫,攪咁大半年,先好d,之後岩岩一年後有咗,今年 2月生

翡翠宮

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+flyhigh_sabrina+於+14-11-16

原帖由 conniebebe 於 14-11-16 發表
係,無錯!同埋“你仲後生” 呢句都係,根本唔明白,無左bb同無左親人意義係一樣!

...
就算生100個都代替唔到,因為已離開嘅係獨一無二

天生女人購物狂

伯爵府

引用:唔係呀,果時太傷心。。。攪到身體內分泌出

原帖由 大少媽媽 於 14-11-16 發表
唔係呀,果時太傷心。。。攪到身體內分泌出問題,奶收唔到,幾個月都流奶,有m但無排卵,睇完西醫睇中醫, ...
恭喜你,希望我都有自己健康的孩子平安出世

首頁
12345...7

尾頁

跳至