單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 #20 四眼雞丁 的文章

星左呢一巴 , gir 晒

別墅

原文章由 四眼雞丁 於 08-3-30 22:28 發表
個c6有第三者..我踼爆個c6講大話(男人講大話好容易就知),仲大大聲聲對住我講(唔同你離婚,我點同佢(第三者)一齊)....星左佢一巴咪離婚囉......

放心, 我信有報應嫁!!! 一定有!!! 我地放長雙眼!!

複式洋房

個c6有第二個係第二個屋企, 我一知道就唔夠一星期就走去找律師處理,冇眼睇, 之後唔比佢上嚟屋企, 仲唔比99上嚟比佢見個仔,當知道之後, 從此未見過他除左係法庭上..........希望佢死都見唔到佢..........佢亦都冇做過任何嘢補償.....仲加大自己負責希望比少dmoney..........這種人冇藥可救........踉心狗x.............

別墅

去上海工作唔夠1個月,立刻同一位妓女搭上左,並已同居,結婚相都映埋,老婆同仔即刻唔要,斷六親............屋企所有人無數次極力勸他不要那麽絕情和傻,並希望他能回頭,但他不願意,無選擇下同佢離婚

事隔一年,他的愛人(即妓女)騙盡他的錢後,另外終日花天洒地,工都無埋,無錢無女人後,被迫返香港, 我真係覺得心涼,抵佢死,

真係好唔明白D男人,係香港時有車,有樓,有老婆同仔,偏偏覺得自己唔幸福,到失去左時先後悔

別墅

原文章由 kanas 於 08-4-10 01:00 發表
去上海工作唔夠1個月,立刻同一位妓女搭上左,並已同居,結婚相都映埋,老婆同仔即刻唔要,斷六親............屋企所有人無數次極力勸他不要那麽絕情和傻,並希望他能回頭,但他不願意,無選擇下同佢離婚

事隔一年,他的愛人 ...

kanas,
依d米叫報應囉......

複式洋房

當年阿仔啱啱出世,佢請咗個菲傭返嚟照顧阿仔,跟住極速搭上,而我就極速將佢同個菲傭趕咗出街!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 foolfool 於 08-5-9 23:05 發表
當年阿仔啱啱出世,佢請咗個菲傭返嚟照顧阿仔,跟住極速搭上,而我就極速將佢同個菲傭趕咗出街!

有無攪錯呀?? 同個死賓妹, , d男人真係咩都o岩, 不舍所為.

對唔住, 我唔係單親, 但好不值呢d男人所作所為~~~~~

希望所有單親媽媽前途一片光明......你地其實好叻....

大宅

婆媳問題+C6有第3者+不養囝囝

大宅

四眼雞丁
星佢一巴..便宜左佢啦.咁樣對你仲要咁同你講野..

我就婆媳問題同埋c6打我又成日上網識1女仔性交易而且又唔養仔仔...所以我單方面離婚..(仲攪梗..)

真係超cheap

大宅

I plan to divorce. He got lot of women and lies in the past 20years. Even I got pregnant, the third party come up to my apartment. However, when she know he got no money and i have paid his debt. She left him seven years ago. However, he did not changed. It is so difficult for me to maintain a relation only for the good of my kid.

翡翠宮

原文章由 mmju 於 08-5-12 21:23 發表
I plan to divorce. He got lot of women and lies in the past 20years. Even I got pregnant, the third party come up to my apartment. However, when she know he got no money and i have paid his debt. ...

你好忍得, 20年....... , 滾仲要帶返屋企, 叫佢去死.........你話! 你快d同佢攪離婚, 不要拖....... 女人仔, 記住儲個錢傍身, 唔好放晒落d臭男人身上.... 祝你快樂.

大宅

I would like to clarify, it is the 3rd party accompolish my husband back home and she asked me to give up. Its over. However, last night he said he would leave us because we are not loving each other anymore. I am so worry that how can i manage the future which i rely on his emotion support for past 20 years.

翡翠宮

原文章由 mmju 於 08-5-13 13:42 發表
I would like to clarify, it is the 3rd party accompolish my husband back home and she asked me to give up. Its over. However, last night he said he would leave us because we are not loving each othe ...

凡事總有第一步, 第日你再望返轉頭, 都可能覺得呢步行遲左呢!

明天會更好, 好唔好係睇你點睇, "1"字又係1, "一"又係1, 睇你自己啦.

大宅

I am so sad after talking to him. I need to take care of my kid alone with no emotion support. I am so worry of the future of my kid and myself.
原文章由 kc_01k 於 08-5-13 15:13 發表

凡事總有第一步, 第日你再望返轉頭, 都可能覺得呢步行遲左呢!

明天會更好, 好唔好係睇你點睇, "1"字又係1, "一"又係1, 睇你自己啦.

別墅

原文章由 mmju 於 08-5-13 17:14 發表
I am so sad after talking to him. I need to take care of my kid alone with no emotion support. I am so worry of the future of my kid and myself.

mmju,

i have the same feeling. No emotion support and worry!
i still learning. Try harder,..

99 always causes trouble!
if one day i am 99, will i also cause trouble?!

大宅

藏毒畀人拉左~~~

發生左無耐,事前完全唔知
我都唔現在算唔算分開,
佢已經入左去,最少半年
我還未有決定佢返出來後會唔會畀佢返,好心煩€€€

大宅

虎到金來勳章

對唔住, 我唔係單親, 但我想講:

入左去不等於絕望.
您仔仔名字是"家希", 不防比次機會大家.
您去探望下佢吧!

複式洋房

因乜原因同另一半分開

因為佢由我有左開始話搵錢同我結婚~
但係到左我個肚成4個月果陣佢都未搵到~
仲成日出去飲酒~唔番黎訓~
點知原來係係大陸有第二個!!!!
跟住仲要食番毒品~再拖多我一個月我就頂唔順就同佢講叫佢以後唔好搵我~
我自己養番個bb~

子爵府

原文章由 orangelai 於 08-3-26 12:38 發表
唉....幫佢還完一次又一次ge債, 之後又有........仲成日講大話, 問佢啲錢用左去邊就永遠都唔會有答案ge, 十年而來都係得我一個人支撐頭家, 好心淡之下決定離婚, 但佢2家死都唔梗比張id copy同住址證明我去律師樓到攪 ...

你單方面離婚已經ok
好似唔知一年定兩年就已經係正式離婚架喇.......唔使要佢id copy都得架.....

首頁

尾頁

跳至