美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆:雪花秀thankful

9-95折only
3年前已經冇特別平

男爵府

回覆 tomatojan 的帖子

試左啦, 珍雪支水和乳液感覺跟美白差不多, 沒有油立立的, 珍雪Cream 就要之後先試

大宅

引用:回覆 tomatojan 的帖子試左啦, 珍雪支水和

原帖由 MikaLuk 於 14-11-24 發表

試左啦, 珍雪支水和乳液感覺跟美白差不多, 沒有油立立的, 珍雪Cream 就要之後先試 ...
我買咗人蔘cream,同first care...
真係幾好。。。
諗緊買多set....
有冇人知年中既thankful week會否送咁多野?有人話年尾先送得多,唔知係咪??

男爵府

tried 珍雪 line! really good!
still have discount in the 2nd part of sogo thankful week?

大宅

引用:tried 珍雪 line! really good!still have

原帖由 cpcog 於 14-11-24 發表
tried 珍雪 line! really good!
still have discount in the 2nd part of sogo thankful week?
still hv....

cpcog    發表於 14-11-25 11:59

侯爵府

好想試呀。請問可否報價錢及相片。大約一set用幾耐?
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

引用:好想試呀。請問可否報價錢及相片。大約一se

原帖由 Paris 於 14-11-25 發表
好想試呀。請問可否報價錢及相片。大約一set用幾耐?
https://m.facebook.com/media/set/?set=a.830103187020320.1073741835.150719358292043&type=1

男爵府

5月感謝週都係送好多架.

大宅

回覆:雪花秀thankful

最後我買多set人蔘cream, first care serum set, overnight mask set...
夠3000元送多set贈品。。

其實點解我想試呢個brand至到鐘意咗。係由佢base + bb cushion開始,真係好正,之前買咗iope, 相比下雪花秀好好,勁似韓妝,老公問我擦咗咩塊面咁靚。。我問,唔同咗咩?佢話靚咗咁多既。。

我有朋友在韓國,我叫佢幫我買massage cream, cleansing gel,仲 買多set淺一度既bb cushion 加base,我日日用好快用完。。。
遲啲報告下我啲新product用後報告。。

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

最後我無買人蔘cream set, 怕太笠用唔完,買左first care serum set, & base line set & 防晒,夠3000元送多set贈品。。

第一次用雪花秀...唔知好唔好用....

大宅

引用:最後我無買人蔘cream set, 怕太笠用唔完,買

原帖由 seasonbaby 於 14-11-28 發表
最後我無買人蔘cream set, 怕太笠用唔完,買左first care serum set, & base line set & 防晒,夠3000元送多s ...
cream用掌心按完先上面,再按一陣,唔立喎

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

tomatojan 發表於 14-11-28 12:00
cream用掌心按完先上面,再按一陣,唔立喎

因為只是用晚上,而且又買左其他skincare,怕一個冬天用唔晒麻....而且SET都有D sample 可以試下先,我諗都用好耐ge..

首頁

尾頁

跳至