跳至

首頁

尾頁

大宅

hi, ymf,
I have PM you the location, please check and call me if there have any question, thanks!
Tracy

原文章由 ymf 於 08-4-10 13:40 發表

今個星期日, 下午四點左右,

可以去銅鑼灣皇室堡拿魚油, 數量 citrus (3), vanilla (2)
meb no. (bk00167) ymf
但位置請 email 給我, thanks ...

別墅

Tracy,

pls check pm! Thanks

大宅

Hi, Komama,
checked and awaiting for your further notice, thanks!
Tracy

原文章由 komama 於 08-4-10 15:20 發表
Tracy,

pls check pm! Thanks

別墅

Hi mantracy,

I'll go to your shop this Sunday, pls pm your address & the time.

Thank you!

原文章由 mantracy 於 08-4-10 08:41 發表
咁多位...你地好呀!
今個星期日我會喺舗頭架....如果有媽媽打算去銅鑼灣皇室堡拎魚油,請早d通知我...因要準備有關數量麻!唔該晒!

大宅

hi, NO.FOURFOUR
Please check PM, thanks!
Tracy

原文章由 NO.FOURFOUR 於 08-4-10 16:17 發表

I'll go to your shop this Sunday, pls pm your address & the time.

Thank you!

別墅

Noted & thanks.

原文章由 mantracy 於 08-4-10 16:24 發表
hi, NO.FOURFOUR
Tracy

別墅

收到啦, thank you毛媽和Denise.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

thank you毛媽和Denise.

Denise, what's your lunch time? my
husband will collect them.

複式洋房

Hello, denisechow
頭先揾左Paulina幫手, 可否等你地下次上music class時, 你帶2盒pregnancy比佢轉交呀? 唔該晒你!

亦都唔該晒毛媽及Paulina, 感謝感謝!

原文章由 denisechow 於 08-4-9 21:20 發表
今日終於收到貨,大家可以安排取貨喇!

由於貨物儲存於辦工地方,而且今次貨量亦為數不少,總共有7箱之多呀. 最快捷方便嘅方法就係大家安排courier/親友於星期一至五辦公時間內前往本人官塘辦公地點領取 ...

別墅

取魚油

毛媽:

上次問過妳可否在紅磡取, 不知是否有幫我取了嗎, 如果無我應該可以安全姊姊幫我去denise到攞

原文章由 mrsmcdull 於 08-4-10 10:19 發表
今日毛公公去左denise度攞左返來啦。

複式洋房

回覆 #30 denisechow 的文章

Denise,
煩請pm你公司的地址給我,星期六開工嗎? 謝謝!!!

[ 本文章最後由 TinaTung 於 08-4-10 23:15 編輯 ]

複式洋房

我想下星期日去銅鑼灣皇室堡拿魚油, 數量 citrus (1), vanilla (1), 方便嗎?
meb no. (bk00052)
請 pm 位置&時間給我

Thank you very much!

大宅

hi, emmaleohappy,
Tracy

原文章由 emmaleohappy 於 08-4-10 23:36 發表

我想下星期日去銅鑼灣皇室堡拿魚油, 數量 citrus (1), vanilla (1), 方便嗎?
meb no. (bk00052)
請 pm 位置&時間給我

Thank you very much!

大宅

pls check pm, i send the address to u la ~

原文章由 angelmeiyee 於 08-4-10 23:01 發表
毛媽:

上次問過妳可否在紅磡取, 不知是否有幫我取了嗎, 如果無我應該可以安全姊姊幫我去denise到攞

大宅

pls check pm, i send the address to u la ~

原文章由 TinaTung 於 08-4-10 23:14 發表
Denise,
煩請pm你公司的地址給我,星期六開工嗎? 謝謝!!!

大宅

pls check pm, thanks

原文章由 bb86 於 08-4-10 16:50 發表
thank you毛媽和Denise.

Denise, what's your lunch time? my
husband will collect them.

大宅

No problem ar ~ pls check pm, thanks

原文章由 johnny_falcon 於 08-4-10 13:39 發表
Denise,

我都可以叫 courier 去你公司取.
但是我星期日會去taiwan旅行,
4/21先番工. 可否回來先取呢.
請pm地址給我, thanks

大宅

幸福BB + joeystar

pls check pm, thanks

大宅

naughtycat + agnetako

我已預備好魚油啦. 你地係咪明天courier 到取?

別墅

我想下星期日去銅鑼灣皇室堡取, 數量 citrus x 2, vanilla x 2, OK? 煩請pm詳細地點及時間給我, THX!!!

首頁

尾頁

跳至