親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Koala_Chu 發表於 14-12-12 19:23
我初四出發,希望唔太凍,會帶足夠衣服同暖包
我都係初四出發, 又係11點幾機, 但就長榮機

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Koala_Chu 發表於 14-12-12 19:23 我

原帖由 hellowing0720 於 14-12-14 發表
長榮有去台中咩? 我上次睇過只去台北

水晶宮

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 hellowing0720 於 14-12-14

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-14 發表
應該無架woo

子爵府

Koala_Chu 發表於 14-12-14 10:42
我去台北呀

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:Koala_Chu 發表於 14-12-14 10:42 長

原帖由 hellowing0720 於 14-12-14 發表
我去台北呀
哦! 怪不得

別墅

引用:月頭時c6話想喺農曆年去台灣浸溫泉, 但時間

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-11 發表
月頭時c6話想喺農曆年去台灣浸溫泉, 但時間太迫, 機位好full, 又貴, 放棄了

今晚抽起條筋上網睇, 香港快運 ...
你點訂?咁平?幾時去?

大宅

回覆:Koala_Chu 的帖子

訂到啦訂到啦
不過我今次旅行好

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Koala_Chu 於 14-12-11 發表

原帖由 CHANMIUSHA 於 14-12-15 發表
你點訂?咁平?幾時去?
上星期尾香港快運有promo,去程機票$300,回程$700,加埋税,行李,每人約$1,500,所以機票加埋晒$7,400

另外飛牛同清新約$1,400/晚 (普通4人房),成個trip好抵玩,加上係我首選嘅洒店,book到好開心

水晶宮

引用:訂到啦訂到啦不過我今次旅行好

原帖由 queenalion308 於 14-12-15 發表
訂到啦訂到啦
不過我今次旅行好
恭喜你,幾時出發?

別墅

引用:Quote:原帖由 CHANMIUSHA 於 14-12-15 發表

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-15 發表
上星期尾香港快運有promo,去程機票$300,回程$700,加埋税,行李,每人約$1,500,所以機票加埋晒$7,400

...
我同老公上個月去,機票+酒店3740/位,係旅行社訂.你系自己上网訂嘅?請教路!

水晶宮

引用:Quote:原帖由 Koala_Chu 於 14-12-15 發表

原帖由 CHANMIUSHA 於 14-12-15 發表
我同老公上個月去,機票+酒店3740/位,係旅行社訂.你系自己上网訂嘅?請教路!

...
係呀! 全部自己上官網訂,不過清新温泉網頁show二月已滿,所以打長途去問,又book到房

男爵府

回覆:台中新年遊

我都可能新年會去台中,我想問如果打唔到電話咁米book唔到

信是有緣

水晶宮

sang@yee... 發表於 14-12-15 11:38
我都可能新年會去台中,我想問如果打唔到電話咁米book唔到

點解打唔到?? 或者上官網, 有項 "聯絡我們", 可以試吓用e-mail方式聯絡酒店, 不過佢哋唔係即刻覆, 當然直接打去快d

男爵府

I wait your sharing. Thank you so much.

水晶宮

October 發表於 14-12-15 12:24
I wait your sharing. Thank you so much.

都冇咩可以share, 我呢個trip純粹浸溫泉, 同小朋友玩吓, 只差未搵包車

其實我今年年頭去過一次台中, 只不過唔係同c6去

我都睇緊人咃d遊記, 想知有咩好食

大宅

我初四出發,不過我有兩個小朋友同母親大人所以搭港龍

水晶宮

引用:我初四出發,不過我有兩個小朋友同母親大人

原帖由 queenalion308 於 14-12-15 發表
我初四出發,不過我有兩個小朋友同母親大人所以搭港龍
我都有兩個小朋友同行,之前check過港龍,太貴。 見航班時間都ok,今次第一次坐快運

男爵府

引用:Quote:sang@yee... 發表於 14-12-15 11:38

原帖由 Koala_Chu 於 14-12-15 發表
點解打唔到?? 或者上官網, 有項 "聯絡我們", 可以試吓用e-mail方式聯絡酒店, 不過佢哋唔係即刻覆, 當然直 ...
我個電話打唔到長途,比我cut晒。

信是有緣

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

请問行李係咪一定要比150才可寄倉?我年初二出發,剛剛订了机票。

開心過每一天吧!

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

hellowing0720 發表於 14-12-14 02:28
WING, 我EASTER去WO, 你會去邊丫?

首頁

尾頁

跳至