自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

引用:去細鋪有Gia+cert,但會否假架?今日行左一

原帖由 vk10 於 15-01-01 發表
去細鋪有Gia cert,但會否假架?今日行左一日大鋪,真係好貴😭
佢會叫你對清楚粒石上面刻左既號碼,對返岩。

大宅

回覆:lazywife 的帖子

但行外人可以去珠寶展買嗎?我想搵D COLOR VVS1 70份,咩價合理?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:其實有冇人知潮版屯門閃閃地址?可以pm我嗎

原帖由 seen1818 於 15-01-02 發表
其實有冇人知潮版屯門閃閃地址?可以pm我嗎?
我都想知

侯爵府

引用:但行外人可以去珠寶展買嗎?我想搵D COLOR

原帖由 vk10 於 15-01-02 發表
但行外人可以去珠寶展買嗎?我想搵D COLOR VVS1 70份,咩價合理?
你去潮版蒲多d就知點入嫁啦。我唔係專業人士,報唔到價俾你,但上左D色,就平極有限,加埋淨度有要求,更加唔會太平。但肯定你去細鋪係平大埔N 多。

已刪除用户

回覆:周生x,周x福買鑽石有無得講價?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lazywife 發表於 15-1-1 23:55
細鋪佢地價錢板標既價係保險價,預可以講一半價,如果熟人,可以講到4折

...
咁之係細鋪標價6萬左右既一卡鑽石 可以講到3萬一粒成交??

男爵府

引用:Quote:lazywife+發表於+15-1-1+23:55+細鋪

原帖由 zarita 於 15-01-02 發表
咁之係細鋪標價6萬左右既一卡鑽石 可以講到3萬一粒成交??
上年屋企人去細鋪買一卡粒5萬幾講價最後2萬鬆d成交

wcpcelia    發表於 15-1-3 09:40

大宅

回覆:周生x,周x福買鑽石有無得講價?

可否提供可靠的小舖地址呀
真係咩都唔識呢

公爵府

引用:想買鑽石,今日去周生x話95折?

原帖由 鍾太2009 於 15-01-01 發表
想買鑽石,今日去周生x話95折?
可以講多d的

公爵府

引用:Quote:原帖由 zarita 於 15-01-02 發表咁之

原帖由 lhbaby 於 15-01-02 發表
一半

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

珠寶展真係平, 識人做廠, 珠寶展有時都會幫手睇門口, 珠寶展時d款多到睇唔哂. 幾千蚊已經唔錯, 不過最好都係搵d自己有廠o既參展商,要點設計都冇問題(重點), 而且唔使俾人食價

大宅

引用:珠寶展真係平,+識人做廠,+珠寶展有時都會幫

原帖由 Jnam 於 15-01-02 發表
珠寶展真係平, 識人做廠, 珠寶展有時都會幫手睇門口, 珠寶展時d款多到睇唔哂. 幾千蚊已經唔錯, 不過最好都 ...
可否介紹下,真係完全唔識,唔知點入手,謝謝

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

http://hkjewellery.hktdc.com/dm/ ... D9MICFdcnvQodpaAATw

每年都有幾次, 入到去有好多參展商, 有好多平時唔做零售或冇零售店o既都會做零售, 所以真係好平

大宅

引用:+http://hkjewellery.hktdc.com/dm/jewelle

http://hkjewellery.hktdc.com/dm/jewellery_diamond/2015/sem_landing/index_tc.html?WT.srch=1&DCSext.de ...
但我地街客,不是業內人士都可以登記入場嗎?

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

lhbaby 發表於 15-1-2 05:02
好勁啊!! 可唔可以講下講價心得??

真係平好多啊!!

珍珠宮

引用:有 ,95折再可以講多少少日

原帖由 babyco 於 15-01-01 發表
有 ,95折再可以講多少少日

珍珠宮

玩具勳章

引用:去細鋪有Gia+cert,但會否假架?今日行左一

原帖由 vk10 於 15-01-01 發表
去細鋪有Gia cert,但會否假架?今日行左一日大鋪,真係好貴😭
你怕可以再攞粒石去check

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:有,可以講到7折

原帖由 阿紫 於 15-01-02 發表
有,可以講到7折
周大* /周** 可以講到七折。我講到口水乾都得8.2折(大特價後)

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

引用:http://hkjewellery.hktdc.com/dm/jewelle

http://hkjewellery.hktdc.com/dm/jewellery_diamond/2015/sem_landing/index_tc.html?WT.srch=1&DCSext.de ...
要怎樣才可以入內參觀呢?

禁止訪問

hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:去細鋪或批發有cert 都便好多,5好去周字頭

首頁
12345...8

尾頁

跳至