論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 pppwong 的帖子

oh no....so will you keep her? and how long did she back home?

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

gamui 發表於 15-1-20 16:03
回覆 yucheung 的帖子

Yes you all right! or she suddenly dont come back..then I will waste my money ...
請過個海外的, 你預4個月啦...早咗到咪當 bonus 囉..

大宅

回覆 chan803 的帖子

4 months.................................should be local faster then?

別墅

引用:佢話想續約,但想返印尼3個月!話如果太太

原帖由 gamui 於 15-01-19 發表
佢話想續約,但想返印尼3個月!話如果太太唔ok,叫我搵新姐姐 我有兩件,3歲,5歲……佢肯做嘢,都 ...
我工人一樣話要返去2個月,A準話lee D可能吾會返來,叫我地揾個過安全D,所以我都要換個個,冇回頭走要去3個月再請過要2個多月,一來一回真半年,樓主真係要認真考慮

侯爵府

引用:回覆 yucheung 的帖子Yes you all right! o

原帖由 gamui 於 15-01-20 發表
回覆 yucheung 的帖子

Yes you all right! or she suddenly dont come back..then I will waste my money ...
我家既新印印4月中搞手續簽約,6月中黎到香港,agent 話8月尾,我地有打電話寫加快信。

大宅

回覆:yucheung 的帖子

都好快喎!個半月左右?新呢個ok ma?

大宅

回覆:hotpotmami 的帖子

雖然怕阿仔唔捨得,但要等半年仲幣!我依家要搵嗰個了

大宅

回覆:kimberlybaby 的帖子

第一張約咋!

首頁

尾頁

跳至