親子旅遊

跳至

首頁
12345...26

尾頁

別墅

引用:Quote:alienpig+發表於+15-2-1+12:53+你可

原帖由 linda0818 於 15-02-01 發表
toyota 已可BOOK 到 8月1日,可以BOOK住先,再找下其他又無平,因為CANCEL免費
嘩,好你好快手呀,我連酒店都未搞掂,仍在苦惱中

大宅

睛靈勳章

想問機票買咗啦,你地直航定轉機,如轉機揀去邊到轉,請賜教

大宅

我都plan 緊8月,明天問asia miles換飛,東京入内陸飛,希望換到啦!如果要買cx一張ticket, at least 6千幾暑假,真係吾捨得

別墅

引用:想問機票買咗啦,你地直航定轉機,如轉機揀

原帖由 coco118 於 15-02-02 發表
想問機票買咗啦,你地直航定轉機,如轉機揀去邊到轉,請賜教
如果轉機,可以揀東京、大阪、名古屋呢D大port,好似有D人甚至乎台北、上海、首爾轉都有。如果喺日本內陸轉機,可以多D北海道機場選擇,例如帶廣入、札幌出,函館入、札幌出,等等

別墅

引用:我都plan+緊8月,明天問asia+miles換飛,東

原帖由 marcuseunis 於 15-02-02 發表
我都plan 緊8月,明天問asia miles換飛,東京入内陸飛,希望換到啦!如果要買cx一張ticket, at least 6千幾 ...
Asiamiles

別墅

我又來報到先, 4大2小, 未決定行程, 都是asia miles 換機票, 東京轉機, 可能去旭川入, 回程直航

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:2015暑假北海道親子遊揮手區

我都用CXmiles換2張機票暑假直航飛大阪,因回程直航無位所以會在台灣轉機返香港

別墅

引用:我又來報到先,+4大2小,+未決定行程,+都是as

原帖由 win619 於 15-02-04 發表
我又來報到先, 4大2小, 未決定行程, 都是asia miles 換機票, 東京轉機, 可能去旭川入, 回程直航 ...
我都係4大2小,最緊要回程直航,去程邊度入都無所謂,最緊要方便自己。你會租車嗎?

伯爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:alienpig+發表於+15-2-1+12:53+你可

原帖由 linda0818 於 15-02-01 發表
toyota 已可BOOK 到 8月1日,可以BOOK住先,再找下其他又無平,因為CANCEL免費
請問係咪打電話去卜?我見佢話internet booking只受日本內陸嘅?

大宅

用日文版 直入 TOYOTA 札幌

http://www.toyotarentacar.net/

另外 ORIX 都BOOK 得啦, 仲要平D

http://car.orix.co.jp/

記住用日文版

別墅

係,等我又去睇吓先

別墅

引用:我BOOK左肚臍祭個幾日natalux+唯一++SUPREM

原帖由 linda0818 於 15-01-31 發表
我BOOK左肚臍祭個幾日natalux 唯一 SUPREME TWIN (我兩大兩小),要成HK$3000一晚,仲考慮緊住唔住,實 ...
我終於都book咗肚臍祭第一日natulux hotel喇,double room連早晚餐大約要$2300呀

別墅

引用:Quote:原帖由+linda0818+於+15-01-31+發表7

原帖由 alienpig 於 15-01-31 發表
其實我唔係好明,我見D網站介紹話肚臍祭喺每年7月最後個週末,我仲以為會喺7月最後個星期六、日添

...
呢幾日扒完文,先知道原來肚臍祭係每年7月28、29號

大宅

睛靈勳章

double rm 住幾多人,2300係1人計定幾。多人,係邊到訂,我有5大人,其中1位剛滿13歲,係唔係一定當大人計,定可以去到加床,請指教

別墅

13歳應該要當大人計lu。
我喺官網訂,去到付款,原來我一間房¥36xxx,即$24xx,包早晚餐。佢係段人頭計嘅,我兩大一小,double room得一張大床最多兩大一小。
http://www.natulux.com

別墅

如果你唔食晚飯,可以去agoda book,可以延遲付款免費取消,我比較過,浄食早餐agoda抵過官網

男爵府

在富良野難不難搵地方吃晚餐呢?因唸緊 book 不 book 埋晚餐。Thanks!

大宅

winniepoon 發表於 15-2-7 11:55
在富良野難不難搵地方吃晚餐呢?因唸緊 book 不 book 埋晚餐。Thanks!
睇你住邊,住Natalux 就一定唔洗,車站附近好多野食,住遠d或住山卡拉地方的民宿就包晚餐好d

別墅

禁止訪問

畀面勳章 陪月勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章

首頁
12345...26

尾頁

跳至