跳至

首頁

尾頁

民房

恭喜晒呀~~~祝妳同亞b身體健康!!!

睇你講到好似好好笑咁,但咁樣連針法真攞命,我都登你痛呀,希望到我生時唔會比佢地咁玩法啦,而且東區4-8月無笑氣聞,我都不敢想像

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜哂....
祝BB早日褪黃, 祖兒豬快D唔痛啦....
希望各位媽媽都順順利利啦!

大宅

我都好緊張, 上星期6半夜, 有D假陣痛...嚇得我, 差D諗住執野入院, 但當時又眼訓, 諗住睇 下休息多一陣, 睇仲有冇痛, 點知我訓到第二朝. 跟住沈日又冇咩料到...明天37 WKS. 我都好緊張...

等待驗證會員

恭喜祖兒豬
幾天沒上來又有媽媽生左了
希望bb快點健康出院
媽媽就不會這麼辛苦了

大宅

好媽媽勳章

恭喜晒啊,小b有幾重啊? 希望小b健健康康,好快無事啦 !

大宅

好媽媽勳章

恭喜. 我25/05 都見紅, 即刻拾野入院,
點知流左2 days 無流,
而家俾人踢左出院.

別墅

恭喜!恭喜!bb幾磅.好好休息.
:-) :-( :-D ;-) :-o :-D :-( :-D ;-) :-o 8-) :-? :-P :-x :hammer: :weapon: :adore: :weapon: :adore: :verycold: :party: :lalala: :wave: :ranting: :weapon: :-D :-) :-? 8-) :pint: :hammer: :angryfire: :idea: ?-( :cheeze: :sm: :sick: :lalala: :mrgreen: :-| :wave: :yawn: :wth: :yawn: :chair: :fighting1: :ranting: :tongue: :weapon: :adore: :giveup: :sleep: :party:

別墅

恭喜晒, 祝小B健康活潑

等待驗證會員

原文章由 肥媽 於 08-5-27 15:16 發表
恭喜. 我25/05 都見紅, 即刻拾野入院,
點知流左2 days 無流,
而家俾人踢左出院.

等你好消息啊

大宅

嘩...聯針好慘呀...但係恭喜你呀,你好叻呀...

我都想小b快d出來呀...佢宜家「隻腳遮天」,我真係比佢撐死...

首頁

尾頁

跳至