親子旅遊

跳至

首頁
12345...24

尾頁

伯爵府

牛年勳章

penmama 發表於 15-2-17 20:08
請問你1500嗰間係邊間?thx
ritz carlton hotel
BK好多JM都讚呢間

仁德厚澤載福慧輝炫矢志盛風華

伯爵府

引用:Quote:原帖由 MissMaMa 於 15-02-18 發表請

原帖由 Lqueenie 於 15-02-18 發表
Studio m 細, 仲要小朋友年紀細先比2小住, 我5&7話ok, 當後備
我都系帶兩小(6&8)、相熟agency極力話V太細唔岩我們,建議cartlon city $1400無早但要屈蛇,有無人試過容易屈的嗎?

伯爵府

引用:Quote:原帖由 Lqueenie 於 15-02-18 發表St

原帖由 be 於 15-02-19 發表
我都系帶兩小(6&8)、相熟agency極力話V太細唔岩我們,建議cartlon city $1400無早但要屈蛇,有無人試過容易 ...
我復活節去

珍珠宮

CutieSo 發表於 15-2-18 09:13
ritz carlton hotel
BK好多JM都讚呢間
$1500可以book到 Ritz Carlton???呢間好貴架!

珍珠宮

be 發表於 15-2-19 13:19
我復活節去
兩小6&8住Carlton city唔需要屈蛇,$1400呢個係agent價?格過價未?

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-18 07:55
我問過幾間grand park city hall. Concorde hotel, bliss, studio m 都住到, 全部連稅好多時$唔駛1000

仲 ...
呢幾間張床夠大嗎?張床唔夠大都瞓唔到2大2細。我暑假有2晚在新加坡stop over,其中一晚book左 grand park city hall的deluxe room包早,可免費取消,都平呀,$1300。如果book standard room,仲平多100,但就驚房細,加唔到床唔夠住。

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-18 07:56
Studio m 細, 仲要小朋友年紀細先比2小住, 我5&7話ok, 當後備
Studio M,睇comment都話房細,仲有驚d床唔夠瞓,唔考慮喇

伯爵府

MissMaMa 發表於 15-2-19 13:53
兩小6&8住Carlton city唔需要屈蛇,$1400呢個係agent價?格過價未?
$1400 是Deluxe room, 香港的agent話只包兩個大人,說checkin時兩個孩子要行開,我都想知係咪要咁偷偷魔魔,check 過晒agoda 之類的網上hotel agent 的價錢都相若,網上寫5歲以上是成人收費

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+Lqueenie+於+15-02-18+發表St

原帖由 be 於 15-02-19 發表
我都系帶兩小(6&8)、相熟agency極力話V太細唔岩我們,建議cartlon city $1400無早但要屈蛇,有無人試過容易 ...
你兩個小朋友都大啦v係不可能的,堅細

Carlton city 大v好多

伯爵府

引用:Quote:原帖由 be 於 15-02-19 發表我都系帶

原帖由 Mimmy 於 15-02-19 發表
你兩個小朋友都大啦v係不可能的,堅細

Carlton city 大v好多
謝謝你的意見,請問Carlton city 一床夠我們四人嗎?因agent 話不包一定有兩床

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

MissMaMa 發表於 15-2-19 13:59
呢幾間張床夠大嗎?張床唔夠大都瞓唔到2大2細。我暑假有2晚在新加坡stop over,其中一晚book左 grand park ...
我地住一晚冇咩所謂,target stamford, grand park city hall, 我地4個人試過住2*90cm床,迫迫一兩晚都可以

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

MissMaMa 發表於 15-2-19 14:01
Studio M,睇comment都話房細,仲有驚d床唔夠瞓,唔考慮喇
房係细,不過仲有 sofa bed, 因為我要用 last minute app book, 唔知會有咩choice, 難得佢比2大2小住

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-19 18:27
我地住一晚冇咩所謂,target stamford, grand park city hall, 我地4個人試過住2*90cm床,迫迫一兩晚都可以 ...

Grand park city hall 雙床係2*90cm?如果咁細,我地一定要加床喇。Stamford雙床房,每張床係4尺,夠晒2大2細。
我舊年暑假住過Stamford2晚,每晚$1549,可取消,包早,更free左兩位小朋友早餐(9&11),又uppgrade 高層海景房。如果見平,其實可以book左先,唔需要last min。

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-19 18:34
房係细,不過仲有 sofa bed, 因為我要用 last minute app book, 唔知會有咩choice, 難得佢比2大2小住 ...
住studio m,不如orchid hotel啦!床又大,又方便,又平!

珍珠宮

MissMaMa 發表於 15-2-19 19:26
Grand park city hall 雙床係2*90cm?如果咁細,我地一定要加床喇。Stamford雙床房,每張床係4尺,夠晒2大 ...

grand park 床大细唔知,我意思係我曾經住過2*90cm床,所以最 worst 都應該係咁,勉强接受到

因為我有 coupon, stamford 最平可以hk$117連税,最貴都係 hk$3xx, 邊度搵. 不過大前题係要當日有房

珍珠宮

MissMaMa 發表於 15-2-19 19:34
住studio m,不如orchid hotel啦!床又大,又方便,又平!
orchid hotel 係胡姬?我 hold左房, $11xx, 不過應該用 last minute app book

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-19 19:36
grand park 床大细唔知,我意思係我曾經住過2*90cm床,所以最 worst 都應該係咁,勉强接受到

因為我有 coupo ...
2*90cm我地2大2小一定唔夠喇。。。btw,一般酒店雙床應該有呢個size。
Stamford有coupon?係乜野coupon?咁你有得平梗係Stamford啦!Stamford咁多房,一定有啦!

大宅

畀面勳章

回覆:新加坡市平靚正酒店

胡姬酒店(orchid hotel)有一張double bed、一張single bed,上次偷雞住3大1小都夠住,又近地鐵站、牛車水、maxwell,樓下有fairprice supermarket同便利店,價錢唔貴

珍珠宮

Lqueenie 發表於 15-2-19 19:38
orchid hotel 係胡姬?我 hold左房, $11xx, 不過應該用 last minute app book
Last min $900左右,哈哈,你hold咁多房?

珍珠宮

MissMaMa 發表於 15-2-19 19:43
2*90cm我地2大2小一定唔夠喇。。。btw,一般酒店雙床應該有呢個size。
Stamford有coupon?係乜野coupon?:q ...
唔係 stamford 有 coupon, 係 app 的 coupon, 之前玩遊戲中獎....stamford 唔係日日有房放比 app

首頁
12345...24

尾頁

跳至