自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 師奶仔 於 08-6-3 10:51 發表
我家母試過, 有咗嗰個就係我!
講真的!

我家母也是避孕後有左我, 不過佢係食避孕藥.
家父家母好擔心生出來唔正常, 最後托賴無問題.

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

岩岩買左棒棒, 聽朝驗下, 睇下杜xx condem係咪流野!

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

下, 唔係呱 我都係用呢個

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

係咪全部時間都用先, 如果安全期唔用都有機會中架!!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

伯爵府

原文章由 mclam 於 08-6-3 19:41 發表
係咪全部時間都用先, 如果安全期唔用都有機會中架!!

我好容易有0架, 梗係全程都用定先啦, 真係想攪出人命咩, 再整多件唔係佢死, 係我死就真, 2 個咩都夠啦, 2個都要用 800萬去養啦, 整多個真係呢世都唔駛甩身.

子爵府

好媽媽勳章

我都係ar~
用左杜xx都中左大b返黎...

伯爵府

原文章由 Rain~* 於 08-6-3 21:42 發表
我都係ar~
用左杜xx都中左大b返黎...

我以為我咁好彩, 原來都有你同我一樣, 俾杜xx 攪大左個肚.

大宅

環保接龍勳章 畀面勳章

我細妹佢同老公都係用杜xx去避既..
不過好搞笑佢地用到個dom都唔知去左邊..搵到搵唔到返...
跟住有左潻...

[ 本文章最後由 frogmaggie 於 08-6-3 22:01 編輯 ]

大宅

如果冇記錯, Condom 不嬲唔係指明 100% 可以避孕架.
我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

大宅

回覆 #28 frogmaggie 的文章

咁恐怖, 唔係留係體內嘛?
我的志願:每一年同老公去一個國家~ 努力!!!

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

帶(兔)都會有咗

可以告間公司喎

照計(兔)99.9%係安全喎
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

大宅

我有個朋友都係咁,個醫生話佢知個陣,
佢直頭係晴天霹靂 mouth:

大宅

原文章由 88328mama 於 08-6-3 21:46 發表

我以為我咁好彩, 原來都有你同我一樣, 俾杜xx 攪大左個肚.

男爵府

我表姐同一個朋友都係用杜記中咗招,我表姐同表姐夫仲係用得好小心,8年來都平安過度,點知今年...

大宅

原文章由 sonic04 於 08-6-3 22:07 發表
帶(兔)都會有咗

可以告間公司喎

http://www.famplan.org.hk/fpahk/zh/template1.asp?style=template1.asp&content=sexual/contra.asp&type=4

家計會:

男 用 避 孕 套 的 避 孕 效 率 有 多 高 ?
根 據 研 究 資 料 , 在 第 一 年 使 用 這 種 避 孕 方 法 後 的 意 外 懷 孕 機 會 為 3- 14% 。 由 於 男 用 避 孕 套 是 在 每 次 性 交 前 才 戴 用 的 方 法 , 所 以 成 功 率 會 受 到 使 用 時 的 人 為 因 素 影 響 。 因 此 , 選 用 避 孕 套 的 夫 婦 必 須 有 恆 心 並 正 確 地 使 用 , 才 可 以 達 到 理 想 的 避 孕 效 果 。

就算係99.9%成功率
即係0.1%中
1000次中1次

你係o個一次咪好彩囉
我坐完台北【一個無腳的的士司機】之分享! (有圖)

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2442319-1-1.html

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

避孕套唔係100%安全.....
估唔到咁多人中左杜醫生招.....

伯爵府

原文章由 sonic04 於 08-6-3 22:07 發表
帶(兔)都會有咗

可以告間公司喎

咁唔中都中左, 就唯有順期自然囉, 如果依家真係再中, 我肯定嗱埋把刀上去, 我用緊個隻 domdom 嘅公司, 殺死佢地都有份. .

禁止訪問

別墅

杜記好諷刺啫

大宅

我都用杜記.,越睇越驚洗唔洗轉牌子啊

首頁

尾頁

跳至