親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

回覆:mmkamkam 的帖子

Pls pm 民宿名稱,tks

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:剛住了新驛西門店!很整潔,房間不算太小,

原帖由 mytigger 於 15-02-27 發表
剛住了新驛西門店!很整潔,房間不算太小,床舒服,而且洗手間很大有浴缸!滿意

...
聽見你咁講我就安心, 我book咗5月住

複式洋房

引用:房間好乾淨!我都係經bk jm推薦的

原帖由 mmkamkam 於 15-02-27 發表
房間好乾淨!我都係經bk jm推薦的
很靚,請pm告訴我好嗎

複式洋房

回覆:台北家庭房一問?

Can u pm me, thanks.

男爵府

好媽媽勳章

Pm me please

大宅

回覆:wendyaupooh 的帖子

我book左中房雙人房,2張單人床,25sqm,我2個大人,2個小朋友,1歲多同3歲多,佢地2張單人床推在一起變左好大張床,我們4個人一起瞓無問題,早餐問題我就唔清楚。

男爵府

引用:剛住了新驛西門店!很整潔,房間不算太小,

原帖由 mytigger 於 15-02-27 發表
剛住了新驛西門店!很整潔,房間不算太小,床舒服,而且洗手間很大有浴缸!滿意

...
請問房有電櫃及洗衣服務嗎?是住那類型房?
是否不包早餐?

TKS!

[img align=left]D:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\▲▽◎~1.gif[/img] [img align=left]C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Pictures\p1.gif[/img]

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 mytigger 於 15-02-27 發表剛

原帖由 AppleChow 於 15-03-01 發表
是否不包早餐?
除了台中新驛,所以新驛都是無早餐供應

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 mytigger 於 15-02-27 發表剛

原帖由 AppleChow 於 15-03-01 發表
是否不包早餐?
什麼電櫃???

有自助洗衣服務

大宅

please pm 民宿資料! Thank you

伯爵府

kan2011 發表於 15-3-1 01:33
我book左中房雙人房,2張單人床,25sqm,我2個大人,2個小朋友,1歲多同3歲多,佢地2張單人床推在一起變左好 ...
請問是否冇浴缸?

大宅

回覆:winladyship 的帖子

企缸,可以request浴盤,bb床,小朋友厠板,全免費

伯爵府

kan2011 發表於 15-3-5 15:34
企缸,可以request浴盤,bb床,小朋友厠板,全免費
可以request浴盤, 好呀. 謝謝你.

大宅

回覆:winladyship 的帖子

你最好send定email俾佢request,佢好醒目requeat浴盤,佢會俾多張櫈仔同隻鴨仔玩具,哈哈

大宅

回覆:kan2011 的帖子

請問係邊間?

首頁

尾頁

跳至