自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

想生BB熱投

回覆:有無人呢排睇02 post多 開始疑神疑鬼

有!日日同老公講有鬼

I am Agent P

侯爵府

陪月勳章

我對自己一般o野無﹐
但個囡無啦啦半夜喊果D﹐
我真係有諗會唔會有o野攪佢﹐
諗緊好唔好今日開始唔追落去....

侯爵府

琴晚成晚聽到廁所有滴水聲
但入去廁所睇就無

大宅

畀面勳章

我有!阿B無啦啦大喊我會覺得佢睇到D野..........老公話我睇太多開始影響生活了

大宅

大宅

我覺得最慘係當02發生系自己身上,我老公未試過佢就會話咁又点。

自己既感受就真係自己知。

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章

我冇, 平時都鐘意睇/聽呢d故事
不過我覺得如果比較敏感或出現疑神疑鬼嘅jm唔好再睇喇

水晶宮

無,驚老鼠帖多d

大宅

我...搭LIFT同去公司廁所都驚 以前最ENJOY一個人係廁所開大...KAKAKA

子爵府

其實睇得多,聽得多, 係會招惹架,

少睇為妙....

水晶宮

引用:我要成日ㄧ個人住酒店,所以我唔會睇~

原帖由 大力大力 於 15-03-17 發表
我要成日ㄧ個人住酒店,所以我唔會睇~
大力兄咁靚仔,半夜拍你門嘅都應該係靚女

公爵府

我有瞓得唔好

男爵府

又要驚又要睇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

冇,當故事睇

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:Quote:原帖由 大力大力 於 15-03-17 發表我

原帖由 ac917 於 15-03-17 發表
大力兄咁靚仔,半夜拍你門嘅都應該係靚女
我怕聶小倩似家燕姐~

natachiu    發表於 15-3-18 05:55
chrischo2002    發表於 15-3-17 10:39
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 陪月勳章

我有, 好驚, 昨日開始眼眉跳, 跟著晚上返娘家食飯時, 燈跌左落地, 玻璃碎晒, 差小小入我眼精! 我就開始懷疑是否睇得太多, 負能量

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

無。因為本身都可以睇到,感應到。唔使疑。

不知所謂的乙陸!!!

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

引用:我要成日ㄧ個人住酒店,所以我唔會睇~

我要成日ㄧ個人住酒店,所以我唔會睇~
不如依家講一個俾你聽吖

水晶宮

引用:Quote:原帖由+ac917+於+15-03-17+發表大力

我怕聶小倩似家燕姐~
其實家燕家都唔錯架,好福氣呀!

子爵府

littleredhat 發表於 15-3-17 07:24
我有
自己一個係屋企好驚,對屋企發出既每種聲音都好敏感想搞清楚...例如牆身發出既波子聲..
但最 ...

我呀!!

1.尋晚一個人係公司OT...用用下D文具唔見左, 我會諗起D JM話有"人"想玩野, 我個心寒一寒, 後來發現係自己大意哈哈

2.都仲尋晚, 上床訓覺訓唔著, 見到床尾個燈籠, 係度諗佢突然著左我點算! 之後又諗房燈又著我會點!!! (因為2樣野都有無啦啦著左既前科)

越諗越精神

首頁

尾頁

跳至