烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我都想知.....想買部細,+太大部無位,+老公

原帖由 kat0318 於 15-03-24 發表
我都想知.....
想買部細, 太大部無位, 老公又唔俾,
細細部, 佢睇唔到.
我都想買部細細地

複式洋房

回覆 daisypoyee 的帖子

細細地的焗爐我有好介紹,有個意大利牌子,D字頭,1000元左右,功能齊全,成隻雞可以就咁焗,又有熱風對流,而且質地易清洗,我朋友用咁,她在時代廣場豐澤買,而且那邊的服務都幾好。
大豆返來了

大宅

回覆 blackberry 的帖子

請問爐溫準唔準 ? 我都睇中左呢部, 想攞多 d 資料, 唔該晒先

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Agnetako 發表於 15-9-30 15:18
回覆 blackberry 的帖子

請問爐溫準唔準 ? 我都睇中左呢部, 想攞多 d 資料, 唔該晒先 ...
都OK架

男爵府

我對Panasonic nb-h3200好有興趣,請問有無人用緊?

子爵府

晴B媽 發表於 15-3-25 14:55
焗出來的肉類個皮脆d。
請問對流熱風係咪即係上下熱管?定係再有風吹動先算?

水晶宮

熱血金章 至尊種植勳章 畀面勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:晴B媽+發表於+15-3-25+14:55+焗出來

原帖由 skac 於 15-10-02 發表
請問對流熱風係咪即係上下熱管?定係再有風吹動先算?
熱風對流是內有風扇吹

大宅

大豆 發表於 15-3-26 09:34
回覆 daisypoyee 的帖子

細細地的焗爐我有好介紹,有個意大利牌子,D字頭,1000元左右,功能齊全,成隻雞 ...
有沒有model no, 唔該

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

引用:我對Panasonic+nb-h3200好有興趣,請問有無

原帖由 btjk 於 15-09-30 發表
我對Panasonic nb-h3200好有興趣,請問有無人用緊?
同問

首頁

尾頁

跳至