跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 reneeleung 於 08-6-27 21:48 發表
中央圖書館 玩具圖書館,正. ryan仔日日都去. 免費, 而且係play right 攪的.

係咪直頭係圖書館入面嫁?
洗唔洗book嫁?
仲有平日去多唔多人嫁?
thx

[ 本文章最後由 kitty1207 於 08-6-29 00:18 編輯 ]

複式洋房

尋日去左九龍塘又一城 Page One, 裡面好多圖書啱幼兒睇架, 唔使一定買, 可以坐係木地板睇幾耐都得...好多小朋友同dad, mom一齊睇....之後去埋樓上玩具反斗城買玩具, 好開心呀......

禁止訪問

大宅

畀面勳章

原文章由 jl118 於 08-6-24 22:51 發表

南昌公園有BB千秋
另外我去過wise kids playroom,果到有好多玩具,又有感官室,最後還有哥哥姐姐講故事,一齊玩彩虹傘同唱歌,有好多鬼仔鬼妹鍾意去,氣氛唔錯 $100 玩75分鍾,不過係數碼港,好遠呀:;pppp: 入條l ...

好正喎~

大宅

我係7月1日假期都同咗阿囡去page one喥睇書呀! 不過阿囡鐘意係page one喥走嚟走去多d, 同埋本本書拎起又"氹"落地下, 完全唔肯停落嚟靜靜地睇書, 攪到我好似個工人咁成日跟住佢走, 同埋不停咁幫佢執番d書, 真係激死我

原文章由 tinaleeyc 於 08-6-30 09:19 發表
尋日去左九龍塘又一城 Page One, 裡面好多圖書啱幼兒睇架, 唔使一定買, 可以坐係木地板睇幾耐都得...好多小朋友同dad, mom一齊睇....之後去埋樓上玩具反斗城買玩具, 好開心呀...... ...

禁止訪問

男爵府

美孚0既荔枝角公園都好好...

又大, 樹又多, 仲有0的設備好新淨.

不過最好0既以前戲院0個邊行入去會近0的.

上次我0地係萬事達廣場沿圖書館0個邊行過去,行到死死0下...
違規簽名-超版代刪

複式洋房

馬灣都係一個好地方, 有個沙灘 (康文署管的一個), 搭公共交通工具去好方便, "西鐵荃灣站"一出有個碼頭, 搭船($5成人/ $2.5小朋友)約15分鐘便到馬灣。不過, 馬灣(其實即係珀麗灣)有很多狗, 怕狗人士就.......

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

呢個地方都好好! 唔使錢,睇下近唔近你家!

http://www.lcsd.gov.hk/b5/ls_fac_playroom.php

別墅

原文章由 tabolau 於 08-9-3 23:33 發表
呢個地方都好好! 唔使錢,睇下近唔近你家!

http://www.lcsd.gov.hk/b5/ls_fac_playroom.php

唔使錢, 要唔要報名,or just walk in

男爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章

原文章由 0226 於 08-9-4 11:59 發表

唔使錢, 要唔要報名,or just walk in

唔使錢,又唔使報名!自由出入,不過一定要穿襪!

首頁

尾頁

跳至