美容扮靚

跳至

首頁
12345...21

尾頁

大宅

umag2338 發表於 15-6-11 18:37
買左幾個月,都OK,未至於好好用,
不過個清潔clean mode 好過hada crie, 超dirty
RF 都唔錯,都OK
請問妳用咩產品做導出?

大宅

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

尼部機幾錢呀???

大宅

回覆:Yaman RF-EX (HRF-3) 射頻再生美顏機 Q&A + 用家討論區

喺友x買果啲係咪水貨嚟架?

別墅

引用:早前比JM燒著最後都買左部機,希望同大家分

原帖由 ms_buki 於 15-05-17 發表
早前比JM燒著最後都買左部機,希望同大家分享下,一齊討論

Q&A
請問,我因為皮膚開始差左,原來冇做開facial 依家想做下普通機,firming 導入果d,不過又唔想出街比人sell,如果我勤力keep住做,yama可唔可取代facial 呢?

別墅

引用:Quote:原帖由 ms_buki 於 15-05-17 發表早

原帖由 fu_linnnnn 於 15-06-19 發表
請問,我因為皮膚開始差左,原來冇做開facial 依家想做下普通機,firming 導入果d,不過又唔想出街比人sell, ...
yaman代替吾到facial既針清。至於保濕同緊緻,就睇你用咩skincare用

複式洋房

我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英文說明書之後,我覺得yaman 淸潔好好,真係吸左好多黑頭粉刺出黎,超鍾意!
其實,隻手越濕,佢吸得越好,我現在左手按開關之後交換全濕既右手拎住用,開最大level, 棉花全濕。佢rf係開一陣停一陣,佢開果陣會feel 到啜d毛孔,有d痺既,呢d時候我會碌鼻,鼻亦,下巴,一d多粉剌既地方。冇開rf時,就鼻樑,額頭位置,因為比較舒服d。我買d平既棉花,用萬0既自白肌/極潤,爽膚水平平地導出就得。希望幫到大家,呢張相係我晚上用完洗面機後,導出既結果。

為自然而活    發表於 15-8-27 19:55
baby_ju    發表於 15-8-24 13:00
bellmai    發表於 15-7-4 00:56
sodababy    發表於 15-6-24 15:21
mandy_Lo    發表於 15-6-21 16:22

子爵府

引用:我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說

原帖由 jtsang020 於 15-06-21 發表
我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
好勁!

不過我唔敢開到最大

伯爵府

我用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
網上有英文說明書嗎?有link 提供嗎?

侯爵府

jtsang020 發表於 15-6-21 09:58
用yaman用左成年,初初唔識用(得日文說明書),我覺得yaman唔知得唔得,因為綿花冇野睇,但自從佢出左英 ...
你呢個大行報告一出,唔洗猶豫了,即買!

mandy_Lo    發表於 15-6-21 16:22
行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

用左4次,導出仍然白雪雪冇野睇,用棉花質地花妝棉

大宅

非常好既分享

大宅

jtsang020 發表於 15-6-21 09:58
嘩!!!!!你用Yaman rf 清潔效果好得!
多謝分享!
我用左一排都唔知要隻手濕效果先好~
我試下先~

侯爵府

回覆 BibiT 的帖子

百X滙都有, 呢排仲有MELODY禮物送, 仲有分期, 我買左啦HEHE,

侯爵府

即係話用隻濕嘅手渣住部機就會吸到污糟野?
行到水窮處 坐看雲起時

大宅

引用:早前比JM燒著最後都買左部機,希望同大家分

原帖由 ms_buki 於 15-05-17 發表
早前比JM燒著最後都買左部機,希望同大家分享下,一齊討論

Q&A
係咪要濕住隻手嚟攞住部機用架??

複式洋房

回覆:nms 的帖子

http://www.ya-man.com/en/products/pdf/hrf-1.pdf

複式洋房

我係一年前買,所以唔係ex, 但基本上係少左個eye mode.

複式洋房

本來想capture 個說明書話要手濕濕地先好,但本說明書已經刪除了這項。
唯一找這項,就是香港代理FB.

大宅

7月尾會到沖繩,有冇人知是否還是只在官網才有售,門市可以買到金色嗎?

別墅

請問你用邊個牌子嘅棉花?

首頁
12345...21

尾頁

跳至